Dokocić czy nie dokocić? Oto jest pytanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2016 19:17 Re: Dokocić czy nie dokocić? Oto jest pytanie

mziel52 pisze:Nie pamiętam, ile testy PCR w Warszawie kosztują, chyba też posyłają, bo na wyniki czeka się tydzień.
Maleńka kociczka jest optymalnym rozwiązaniem. Może obudzić instynkty rodzicielskie, ale też może zostać opluta na powitanie. Tyle że kociak nic sobie z tego nie robi.

dzięki za info! Poczekam na pensję i zobaczę co i jak. Te testy i tak warto zrobić - niezależne od powiększania lub nie rodziny.

Myślisz, że jest szansa na instynkty w kastratach (szansę na oplucie przyjmuję bez zdziwienia ;] )?
Obrazek

mag.da.lena

Od: Nie lis 03, 2013 19:37

Post » Wto gru 06, 2016 19:47 Re: Dokocić czy nie dokocić? Oto jest pytanie

Jestem też ciekawa czy i jak Wasze najcudniejsze dachowce żyją z Maine Coonami lub Ragdollami... Niby rasy mają swoje cechy charakteru, ale kot to kot i może być wszelaki. Bardziej chodzi mi o gabaryty i dominowanie.
Obrazek

mag.da.lena

Post » Nie gru 11, 2016 19:37 Re: Dokocić czy nie dokocić? Oto jest pytanie

Ja już naprawdę nie wiem. Odkąd założyłam ten wątek moje koty codziennie przynajmniej raz śpią przytulone i myją sobie łebki. Nie wiem skąd u nich nagle aż taka miłość odkąd ja poważniej myślę o nowym lokatorze :D
Obrazek
Obrazek

Póki co zadbam o ich zdrowie i powtórzę niezbędne szczepienia, badania, bo to już czas. Teraz czekam aż minie czas od odrobaczania. Profilaktyka jest potrzebna, a chcę ją ogarnąć teraz, żeby nie były osłabione w okolicach przybycia ewentualnego lokatora. Wydaje mi się to coraz mniej prawdopodobne, ale nic... Dopieścić je pod każdym względem nie zaszkodzi. :1luvu:
Obrazek

mag.da.lena

Post » Śro gru 21, 2016 15:01 Re: Dokocić czy nie dokocić? Oto jest pytanie

mag.da.lena pisze:
Dzięki! Dzwoniłam do mojego weta i mówił, że próbki musi wysłać do Niemiec, więc cena 150-160 zł. Orientujesz się może czy to stała stawka (Warszawa)? Wiem, że badania kosztują bardzo różnie... Jak trzeba to trzeba ;)

ja zaplacilam wczoraj 180 zl.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia]