Ewa L. pisze:Oj jak mi się nie chce z domu wyjść i do pracy iść gdy moje koteczki tak smacznie śpią![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nic życzę wszystkim miłego dzionka !
powodzenia

nie ma to jak być kotem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Oj jak mi się nie chce z domu wyjść i do pracy iść gdy moje koteczki tak smacznie śpią![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Oj jak mi się nie chce z domu wyjść i do pracy iść gdy moje koteczki tak smacznie śpią![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
powodzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie ma to jak być kotem
Ewa L. pisze:Siedzę na przerwie i jeszcze tyle godzin przede mną:(
Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.
MB&Ofelia pisze:Za nową umowę![]()
A może dadzą podwyżkę![]()
Moli25 pisze:Kciuki za podwyżkętaka "pincet" złotych
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.
Takiego pracownika jak Ty Ewcia to że świecą szukać!Twoja Umowa to tylko czysta formalnosc bo jesteś najelpszym pracownikiem!
Ewa L. pisze:Takiego głupiego jak ja to gdzie oni znajdąA chetnych do pracy ciągle brak.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Takiego głupiego jak ja to gdzie oni znajdąA chetnych do pracy ciągle brak.
A niby mamy bezrobocie, co nie?![]()
O mojej głupocie nie wspomnę - zgodziłam się na zastępstwo za szefową, będę musiała się zgodzić pewnie na następne miesiące - bo jak nie ja to ktoCzyli przynajmniej do połowy lutego na 2 etaty
(a pewnie dłużej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1127 gości