Pozytywnie zakręceni . Kciuki bardzo potrzebne !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 18, 2016 20:59 Re: Pozytywnie zakręceni .

Pewnie Basia zajęta szałem przedświątecznym.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie gru 18, 2016 21:29 Re: Pozytywnie zakręceni .

Dotarłam :mrgreen:
Zajeta jetem chyba wszystkim . A juz na czele wybiło sie malowanie u mamy . Przemeblowujemy delikatnie i maluję . Przydało by się meble powymieniac , ale to juz w przyszłości . Do tego świeta . Do tego stado kotów . Do tego praca . Tak naprawde , to jeszcze nie tknęłam porządków . Chyba tak posprzatam , dla oka , a po swietach dokoncze :roll:
Koty sie kłacza i wybrzydzaja dalej . Powinnam odpazurzyc stado , bo jestem tak podrapana , jakbym przez krzaki akacji sie przedzierała dwa razy dziennie . Czeka mnie jeszcze badanie tego ucha Łacia . Ciekawe , co w tym płynie jest , że ta woda sie co jakis czas zbiera ?
Lece do was :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 18, 2016 21:47 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ja tez nie ruszylam porzadkow i nie rusze juz. Straciłam wole czynu na swieta po odejsciu Kitusi ;( kichac to.

Przypomnialas mi o pazurach...ale pewnie bym sie dowiedziala niebawem w zabawie..

Trzymaj sie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 18, 2016 21:49 Re: Pozytywnie zakręceni .

Mnie tak jakos ten rok zdołował i jakoś nawet nie mam nastroju na święta . Ale ,cos tam zrobię . :wink:
Klaudia , nie przejmuj się , mieszkanie to nie muzeum . Nie zrobisz teraz , zrobisz póxniej . Nic na siłę .

barbarados

Post » Pon gru 19, 2016 9:28 Re: Pozytywnie zakręceni .

Łączę się w bólu remontowym - u mnie sypialnia. Tato twierdzi że w środę skończymy, mam taką nadzieję, w czwartek po południu bym zdążyła ogarnąć mieszkanie (nie mylić z generalnymi porządkami przedświątecznymi). Ale przynajmniej będę miała niedziurawą podłogę i ładną tapetę, jakoś przeboleję wszechobecny bałagan.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon gru 19, 2016 14:51 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Mnie tak jakos ten rok zdołował i jakoś nawet nie mam nastroju na święta . Ale ,cos tam zrobię . :wink:
Klaudia , nie przejmuj się , mieszkanie to nie muzeum . Nie zrobisz teraz , zrobisz póxniej . Nic na siłę .

mieszkanie jest do mieszkania a nie do sprzątania :mrgreen:
nie ma co za bardzo się przejmować bo za chwilę futra wezmą sie za swoje porządki i w krótkim czasie będzie tam samo
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon gru 19, 2016 15:02 Re: Pozytywnie zakręceni .

A kto sie przejmuje porzadkami przedswiatecznymi, ja sprzatam codziennie wiec jest czysto :mrgreen:
Nie myje tylko okien bo nie mam zamiaru rozchorowac sie na Swieta, przetre tylko od srodka bo tam sa kocie nosy :ryk: :ryk:
Musze jeszcze kupic choinke i zakupy jadalne bo prezenty juz mam, takie praktyczne. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon gru 19, 2016 15:18 Re: Pozytywnie zakręceni .

Gosiagosia pisze:A kto sie przejmuje porzadkami przedswiatecznymi, ja sprzatam codziennie wiec jest czysto :mrgreen:
Nie myje tylko okien bo nie mam zamiaru rozchorowac sie na Swieta, przetre tylko od srodka bo tam sa kocie nosy :ryk: :ryk:
Musze jeszcze kupic choinke i zakupy jadalne bo prezenty juz mam, takie praktyczne. :mrgreen:

ja okna umyłam, bo kupiłam nowe firanki :)
zresztą mam tylko 4 małe , mycie jednego zajmuje mi 20 min i to z wymianą firanek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 20, 2016 9:14 Re: Pozytywnie zakręceni .

A ja sprzątałam w niedziele :twisted:
Meble odsuwałam.
W tygodniu nie mam czasu.
Niedziela to jedyny moment był.
Kiedys nie do pomyślenia.
Niedziela dniem świętym nic sie nie robi.
G prawda. Caly tydzien człowiek tyra, a w niedziele tylko pralki i odkurzacze slychac w bloku :twisted:

Cześć Basiu :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 20, 2016 9:56 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ja w niedzielę kładłam tapetę na jednej ścianie :oops:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 20, 2016 12:24 Re: Pozytywnie zakręceni .

Dla mnie niedziela nigdy nie byla dniem swietym, ze nic sie nie robi. Wrecz lubie wtedy wlasnie chodzic na zakupy czy sprzatac czy nawet remontowac. Nie raz chodzi odkurzacz. Ale oczywiscie nigdy wiertarka czy mlotek. I tez nie lubie jak ktos mi tak rabie.

Ja nie sprzatam codziennie, wiec nie moge jak Gosia pochwalic sie ze na sw mam czysto. Robie tylko taki porzadek zwierzchu na codzien - mycie naczyc, odkurzanie i ogolny porzadek. I choc moglabym nie rusze nic wiecej, bo mam w sobje takiego wewnetrznego dola ze mi to wszystko wisi. Ugotuje tez tylko dwie potrawy, ktkre zaniose na wigilie. Trudno. Musza zrozumiec.
Nie ma juz wesoło.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 20, 2016 20:22 Re: Pozytywnie zakręceni .

Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 20, 2016 21:11 Re: Pozytywnie zakręceni .

Sprzatam , jak jest bałagan . Tak porzadnie , za szafkami , w szafach itd jak mnie najdzie wena twórcza :wink:
MB :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :twisted:

barbarados

Post » Wto gru 20, 2016 21:39 Re: Pozytywnie zakręceni .

MB&Ofelia pisze:http://demotywatory.pl/4722263/Nie-sprzatam-Jezus-urodzil-sie-w-stajence-niech-czuje-sie-jak-w

:) :-D :lol: :smiech3: :ryk: :20145 :20145 :20145

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto gru 20, 2016 21:40 Re: Pozytywnie zakręceni .

Prawda ? :twisted:
A do nowej firanki to raczej okno powinno byc czyste , więc Mireczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

[poprzednia][następna]