Anna61 pisze:
Dojdzie jeszcze faktura za moje kolejne 5 kocic i 5 kocurków, razem 10.
Wszyscy tną i tak być powinno.

A na te, które już mam zbieramy, zbieramy: https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:
Dojdzie jeszcze faktura za moje kolejne 5 kocic i 5 kocurków, razem 10.
Niespo pisze:Dupek ten inspektor i tyle. Jak chciał coś zadziałać to mógł opisać sytuację a nie wyskoczyć z pytaniem o bezpłatne zabiegi....
Chiara pisze:Zabrakło na 53 koty z Podlasia ( 960 zł i 2840 zł ) oraz na 10 kotów z Przemyśla ( 850 zł ), kolejne faktury w drodze...
https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =3&theater
Malk pisze:Ale ma bardzo wymierne rezultaty!
Trzymam kciuki za powszechne ruszenie przelewów
Chiara pisze:Malk pisze:Ale ma bardzo wymierne rezultaty!
Trzymam kciuki za powszechne ruszenie przelewów
Na razie jest tylko powszechny zalew faktur, dwie następne właśnie dotarły.![]()
Konto ani drgnie, ludzie są teraz zbyt zajęci, żeby śledzić kryzys PS, kolejny zresztą i ja to rozumiem, prawdopodobnie w tym miesiącu przegramy z długami.
Chiara pisze:Chiara pisze:I ostatnia kotka z zeszłego miesiąca - 80 zł za sterylizację kotki N°3181 ze wsi Kosobudz ( FV 10/2016 z dnia 14.11.2016 na kwotę 80 zł ).
Tam pomagamy z Lidią, bardzo świeża współpraca. Tak świeża, że Lidia jeszcze pyta czy pięć kocic to hurt...
W każdym razie przysłała koleżankę z Sochaczewa - Martę. Marta pomaga kundelkom, ale spotkała staruszkę z kotami. Kotów naliczyła 21... Pyta ile może ciąć na koszt PS. Piszę: "ile trzeba". W końcu staruszki z kotami to mój główny target... Ona na to: "o boże".
I to jest całkiem dobry komentarz.
12 kotów z Sochaczewa już umówionych na zabiegi w tym tygodniu.
[...] Kotów naliczyła 21... Pyta ile może ciąć na koszt PS. Piszę: "ile trzeba". W końcu staruszki z kotami to mój główny target... Ona na to: "o boże".
ewa_mrau pisze:[...] Kotów naliczyła 21... Pyta ile może ciąć na koszt PS. Piszę: "ile trzeba". W końcu staruszki z kotami to mój główny target... Ona na to: "o boże".
Chiara, a mówiłam Ci już dzisiaj, że cię kocham!
---
[edit] podkreślenie moje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Szymkowa, Zeeni i 68 gości