Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Prezęty to amciu - a przynajmniej czasami. Bo czasami prezęty to myszki albo piłeczki albo insze zabawki.
A wiesz ty jakowa mię tragedja dziś się stała? Ta @ Duża zabrała mię do doctorro! I paczali mię w pyś! Sykałam tak i machałam pazurami, że się bali, ale ten doctorro co zabiera ząbki mię złapnął i paczał w mój pyś. Nadal jezdę oburzona![]()
Książniczka Ofelja skrzywdzona-i-wściekła
klaudiafj pisze:O jejciu jaka piekna Inusia, taka pantera
Ewa L. pisze:Hejusia Inusia !
Ewa L. pisze:Siemanieńka Marysieńka !
Ewa L. pisze:Jak się miewają śliczne dziewczyny ?
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Prezęty to amciu - a przynajmniej czasami. Bo czasami prezęty to myszki albo piłeczki albo insze zabawki.
A wiesz ty jakowa mię tragedja dziś się stała? Ta @ Duża zabrała mię do doctorro! I paczali mię w pyś! Sykałam tak i machałam pazurami, że się bali, ale ten doctorro co zabiera ząbki mię złapnął i paczał w mój pyś. Nadal jezdę oburzona![]()
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Prezęty to amciu - a przynajmniej czasami. Bo czasami prezęty to myszki albo piłeczki albo insze zabawki.
A teraz duża tabsy będzie wciskać w pyś![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:O jejciu jaka piekna Inusia, taka pantera
Nie tylko z wyglądu, z charakteru też.
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:O jejciu jaka piekna Inusia, taka pantera
Porownujac do Tosi to Toska to jeszcze taki brzdac. Ale teraz wiem jak moze wygladac za pare lat panterowo
MB&Ofelia pisze:Prędzej nasiusiam jej do kapciów niż mię coś wcisknie do pysia![]()
Ineczko, próbowałam gryzać ale doctorro wsadził se łapy w wielgachne rękawniki i nie mogłam się dogryść do jego łapNie daj się zabrać do doctorro, uciekaj za szafu!
Książniczka Ofelja
Nic jej nie będę wtykać. Podam w tuńczyku![]()
Jeszcze nie wiem jak jej wkropię kropelkę do pysia, ale myślę że dam radę.
Duża
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:O jejciu jaka piekna Inusia, taka pantera
Porownujac do Tosi to Toska to jeszcze taki brzdac. Ale teraz wiem jak moze wygladac za pare lat panterowo
Tosia będzie na pewno piękniejsza, bo najtwojsza
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 161 gości