Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 15, 2016 2:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:
Sihaja pisze:O matko, jakie pytania 8O Odpowiadasz na nie??

Na schab bardziej mięsny odpowiedziałam że mam mniej mięsny bo ma tylko 90 % mięsa, o parówkach odpowiedział klient a z pasztetem .....franca kazała mi przekroić na pół.

Świętą cierpliwość masz... naprawdę...

Czasami sama siebie podziwiam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 15, 2016 3:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:Klienci potrafią doprowadzić człowieka do szału :twisted: a tu jeszcze trzeba się uśmiechać. Cholera mnie bierze, kiedyś tak nie wybrzydzali brali co dali i jeszcze się cieszyli że było a teraz wszystkiego jest multum do wyboru i koloru... :ryk: :ryk: różne szynki, pasztety. Nigdy nikomu nie dogodzisz.
Brawo za cierpliwość :201494 :201494 :201494 :201494

Moim zdanie na podstawie poczynionych obserwacji dochodzę do wniosku że ludzie od tego nadmiaru wszystkiego pierdolca dostają . A najgorsi są ci co to złotówkę pięć razy oglądają zanim się zdecydują na co ją wydać a zachowują się jakby mieli pełne konta na Kajmanach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 9:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dzisiaj randka z wampirkami?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 15, 2016 9:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Dzisiaj randka z wampirkami?

Tak ale dziś wyjątkowo na 14.
Zaraz lecę pod prysznic bo właśnie zjadłyśmy śniadanie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 9:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

A ja w robocie. Czekamy na przyjazd księgowości. Inwentaryzacja.
To będzie zakręcony dzień :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw gru 15, 2016 9:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:A ja w robocie. Czekamy na przyjazd księgowości. Inwentaryzacja.

Domyślam się bo wiem jak to wygląda.
Ja natomiast miałam wczoraj do czynienia z prawdziwa wariatką. Groziła mi nawet ,że pójdę do więzienia bo naśle na mnie sanepid ,że nie mam zapakowanych wędlin :strach: :strach: :strach: Kierowniczkę wyzwała i powiedziała że jej wpierd* li naprawdę jakaś trzaśnięta na móżdżku co to się chwaliła ,że ona właśnie z Niemiec przyjechała.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 9:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:A ja w robocie. Czekamy na przyjazd księgowości. Inwentaryzacja.

Ja natomiast miałam wczoraj do czynienia z prawdziwa wariatką. Groziła mi nawet ,że pójdę do więzienia bo naśle na mnie sanepid ,że nie mam zapakowanych wędlin :strach: :strach: :strach: Kierowniczkę wyzwała i powiedziała że jej wpierd* li naprawdę jakaś trzaśnięta na móżdżku co to się chwaliła ,że ona właśnie z Niemiec przyjechała.

8O 8O 8O 8O 8O
Chyba rzeczywiście kobita miała nieporządek pod kośćmi czaszkowymi 8O :strach:
Mam nadzieję że nie zdenerwowałaś się za bardzo.
PS. u nas w pracy inwentaryzacja "majątku ruchomego", ale mam wrażenie że w księgowości mają bałagan i będzie zamieszanie, co gdzie i u kogo, kto ma jaki zestaw komputerowy czy telefon itp.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw gru 15, 2016 9:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:

8O 8O 8O 8O 8O
Chyba rzeczywiście kobita miała nieporządek pod kośćmi czaszkowymi 8O :strach:
Mam nadzieję że nie zdenerwowałaś się za bardzo.
PS. u nas w pracy inwentaryzacja "majątku ruchomego", ale mam wrażenie że w księgowości mają bałagan i będzie zamieszanie, co gdzie i u kogo, kto ma jaki zestaw komputerowy czy telefon itp.

Koleżanka opowiadała ,że jak miała punkt odbioru Inpost to przylazła kiedyś o 10 rano i powiedziała ,że będzie czekać na listonosza bo ona dziś powinna jakiś list dostać i siedziała do 18 i czekała za listonoszem. Drugiemu listonoszowi co do niej z jakimś listem przyszedł groziła że jak wejdzie do jej mieszkania to ona za drzwiami ma siekierę i mu łeb upierd* li. Ona jest naprawdę jakaś psychiczna.
Wczoraj po awanturze z kierowniczką byłam uprzedzona kto to jest i wiedziałam jak z nią postępować.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 14:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ooo,masz big babę w pracy ? 8O
Mota się :)
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 15, 2016 19:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Myszolandia pisze:Ooo,masz big babę w pracy ? 8O
Mota się :)

Hej ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 19:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Byłam dzisiaj na pijawkach. Pani postawiła mi tylko 6 szt. bo bała się więcej ze względu na ostatnie wyniki badań krwi. Wprawdzie kupiłam sobie żelazo z witaminami C, B6 i B12 i biorę regularnie ale za dużo nie przesadzać. Muszę jutro iść do lekarza i poprosić o skierowanie na badanie krwi by sprawdzić czy coś z moją hemoglobiną się poprawiło czy utrzymuje się na tym samym poziomie. Być może wynikiem były pijawki i niedawna miesiączka ale lepiej sprawdzić. Tak więc jutro lekarz i w poniedziałek badania bo inaczej nie będę mogła dalej przystawiać pijawek. :(
Właśnie piekę pierniczki . Pierwsza tura już upieczona i właśnie kończę drugą. Jak ostygną przyozdobię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 19:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Jakby to napisać ...............schajcowałam drugą turę pierniczków :evil: :evil: :evil: w kuchni siwo a my się teraz mrozimy by wywietrzyć spaleniznę.
Jak nie urok to przemarsz wojska. :evil: :evil: :evil: Dobrze ,że choć 16 szt. pierwszych pierniczków się upiekło.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 20:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

a to jaką masz HB Ewik ? pewnie pisałaś,ale zanim znajdę w tym morzu postów,to szybciej mi jeszcze raz napiszesz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 15, 2016 20:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Myszolandia pisze:a to jaką masz HB Ewik ? pewnie pisałaś,ale zanim znajdę w tym morzu postów,to szybciej mi jeszcze raz napiszesz

Ja to kredka B RH -
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 15, 2016 20:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

No właśnie, ja też mam zamiar upiec pierniczki i porozdawać znajomym w prezencie. Ale dzisiaj bym nawet nie zdążyła, po pracy hiszpański, po hiszpańskim kroiłam mięcho na barfa (3 kilo), teraz dopiero siadłam.
Jak masz Ewciu sprawdzony i nie za trudny przepis na pierniczki to pięknie poproszę :mrgreen:

Jak się miewają kopytka po pijawkowaniu?
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]