Gaja*, Morfeusz*, Joachim* - moja ogoniasta rodzina

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2016 12:00 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja też mam doła, jak zawsze w zimie. Ciemno, zimno, byle jak. A do tego jeszcze wszechobecna histeria przedświąteczna doszła :x
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 14, 2016 13:15 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

bulba pisze:Ja też mam doła, jak zawsze w zimie. Ciemno, zimno, byle jak. A do tego jeszcze wszechobecna histeria przedświąteczna doszła :x

O tak. Wszystko jakieś takie mało normalne mi się wydaje. Też nie lubię tej przedświątecznej bieganiny. Na co to? Po co?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro gru 14, 2016 13:31 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Skomercjalizowały się nam Święta do tego stopnia, że zamiast odpoczywać i cieszyć się czasem spędzanym z rodziną, biegamy sfrustrowani po sklepach. Co dziwne, a właściwie przerażające, zauważyłam znaczny wzrost agresji, nieprzychylności i wrogości wśród ludzi wobec siebie. Mam niestety wrażenie, że z roku na rok jest coraz gorzej.
Obrazek

bulba

Post » Czw gru 15, 2016 7:29 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

bulba, niestety, mam takie samo wrażenie... :(
Dzień dobry :)

Sihaja

Post » Czw gru 15, 2016 8:38 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzieńdoberek :) Ufff, już czwartek. Chociaż bury i ponury...
Obrazek

bulba

Post » Pt gru 16, 2016 20:58 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:kotek:
W zakupach nie ma nic zlego o ile sa kontrolowane, bo jak sie biega bez leba i kupuje jak najwiecej to to glupota.
Ale dzis widzialam jak facet kupil choinke, zapalowal ja na dach auta a potem uchachany caly robil zdj samocbodowi z choinka - tak sie cieszyl :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 20, 2016 9:23 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

klaudiafj pisze::kotek:
W zakupach nie ma nic zlego o ile sa kontrolowane, bo jak sie biega bez leba i kupuje jak najwiecej to to glupota.
Ale dzis widzialam jak facet kupil choinke, zapalowal ja na dach auta a potem uchachany caly robil zdj samocbodowi z choinka - tak sie cieszyl :)

:ryk:
Musiało to wyglądać śmiesznie
Uchachany zrobił zdjęcie samochodowi :lol:
Widziałam to oczami wyobraźni.

Ja na zakupy chodzę z kartka :kotek:
Bo poszłabym z torbami jakbym nie spisała co potrzeba.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 20, 2016 11:50 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja też spisuję, co mam kupić. Bo często okazywało się, że kupiłam kilka rzeczy niepotrzebnie, a nie kupiłam tego, po co poszłam do sklepu. Poza tym nie lubię dużych sklepów - tracę w nich orientację i się gubię, zapominam, po co przyszłam. Dlatego karteczka ze spisem się przydaje :)
Wciąż ciemno i ponuro. Jakie to szczęście, że kotki mruczą i są takie mięciutkie... one przynoszą chwile przyjemności w te bure dni :)

Sihaja

Post » Wto gru 20, 2016 12:13 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Tak Martus. Juz bylo ciemno i ten facet nas nie widzial w aucie. I smialismy sie z jego radosci. Jak robil te zdj z bananem na twarzy i potem ogladal je na tel.
A my nie dalej jak w zeszlym roku robilismy tak samo. Tj nie ja ale m. Ja kupowalam pierwsza swoja choinke to wzielam pierwsza lepsza i jeszcze sie prawie pobilam z facetem o nia a dookola 1000 innych choinek. Facet mial doświadczenie, bo oddal mi ta choinke wspanialomyslnie i mu dziekowalam. Potem m. ja lapnal i zaczal z nia uciekac do auta. I jak zapakowal to zaczal robic jej zdjecia w tym aucie :lol:
Wiec tamten facet przypomnial m. jego samego w zeszlym roku.
A tamta choinka wcale nie byla najlafniejsza jak sie okazalo w domu.
W tym roku juz wiekszy spokoj mielismy z kupowaniem choinki.

Ja lubie duze sklepy. Im wiekszy tym lepszy. Ale liste trzeba miec zawsze, bo latwo zapomniec po co sie przyszlo.

Kotki puchate tylko jakby ich za malo... O jeden :( prawda Dorotko? ;(

klaudiafj

Post » Wto gru 20, 2016 13:51 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Prawda, Klaudia, prawda :(

Sihaja

Post » Wto gru 20, 2016 22:46 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dziewczyny... :201461 :(
Smutno
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 23, 2016 10:49 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt gru 23, 2016 12:14 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dziękujemy pięknie i również życzymy wszystkiego dobrego :)

Sihaja

Post » Pt gru 23, 2016 22:34 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

klaudiafj

Post » Wto gru 27, 2016 7:23 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Heeej :)
No to trochę odpoczęłam, a dziś znów do pracy. Prawdę mówiąc, nie chciało mi się :) Ciemno, buro, pada, wieje.... brrrr okropnie jest. A wiatr taki, że trzeba uważać, serio.
Lubię wolne dni, kiedy z koteczkami spokojnie czas płycie w domku, ale może gdyby tych dni było więcej, znudziłabym się?

Sihaja

[poprzednia][następna]