Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co porabiasz? My se brykałyśmy z Dużą, ale późmniej Duża szukała sznureczka albo gumeczki Małej Ciornej i tak się zdyszała że siadła odpocznąć. No i nie znajdnęła, a Mała Ciorna nie chce miauknąć gdzie schowała swoje zabawki. Teraz Duża siedzi i myśli gdzie tu by jeszcze szukać.
Książniczka Ofelja troszku-wybrykana
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Podejrzewam że Carmen zatargała sznureczek i gumkę za szafki kuchenne. Nie wpełznę tam choćbym się skichała![]()
Pod narożnikiem w salonie już grzebałam, pod szafką-słupkiem na sowy też, pod wersalką nie bo jej nie ma, pod dywanami, w szafie, w szafce na pościel... itp, itd.
Ciekawe, jakie skarby się wydobędzie, jak kiedyś będę robić remont kuchni...
zrezygnowana Duża
Hannah12 pisze:Ineczko, jaka ty jesteś szczupła i zgrabna.
Nie wiem czy zdrowieję, te moje nerki nigdy już nie będą zdrowe, niestety.
Haker
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Podejrzewam że Carmen zatargała sznureczek i gumkę za szafki kuchenne. Nie wpełznę tam choćbym się skichała![]()
Pod narożnikiem w salonie już grzebałam, pod szafką-słupkiem na sowy też, pod wersalką nie bo jej nie ma, pod dywanami, w szafie, w szafce na pościel... itp, itd.
zrezygnowana Duża
Ciociu, ależ te baffki som ZA narożnikiem lub ZA szafkom na pościel
Hannah12 pisze:Ineczko, jaka ty jesteś szczupła i zgrabna.
Nie wiem czy zdrowieję, te moje nerki nigdy już nie będą zdrowe, niestety.
Haker
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Podejrzewam że Carmen zatargała sznureczek i gumkę za szafki kuchenne. Nie wpełznę tam choćbym się skichała![]()
zrezygnowana Duża
Ciociu, ależ te baffki som ZA narożnikiem lub ZA szafkom na pościel
Za narożnikiem nie ma szansy, Czarnidełko tam nie wlezie. Za szafkę na pościel też nie da rady, jest tuż przy ścianie, w dodatku to szafka w biblioteczce, a nie wolnostojąca.
Cóż, chyba trzeba będzie poczekać aż Czarnidełko samo wytaszczy swoje ukochane zabawki z "mysiej dziury".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości