Myszolandia pisze:Ciiiii![]()
![]()
![]()
słodziak

pozdrawiamy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ciiiii![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Hej Izuś,buziaczków dużo![]()
Jesteśmy,jesteśmy kochane,tylko jak zwykle w przelocie
Myszolandia pisze:Hej Izuś,buziaczków dużo![]()
Jesteśmy,jesteśmy kochane,tylko jak zwykle w przelocie
MB&Ofelia pisze:Myś. Weś ty miauknij swojej Dużej coby nie latała po miau bo ona nie czarownica, latać to może moja Duża. Wy se siadnijcie na miau spokojmnie, wylizajcie śmiotanku i pomiaukajcie z nami.
Książniczka Ofelja
Myszolandia pisze:
Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze:Myś. Weś ty miauknij swojej Dużej coby nie latała po miau bo ona nie czarownica, latać to może moja Duża. Wy se siadnijcie na miau spokojmnie, wylizajcie śmiotanku i pomiaukajcie z nami.
Książniczka Ofelja
Ofel,myślisz,ze ja jej nie gadam ?
Ona albo głucha,albo gupa pali
Coś muszę innego obczaić,bo gadaniem,to się moja króleska klata w końcu męczy kurde
Dej no jakiego pomysła na nią
Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze:Myś. Weś ty miauknij swojej Dużej coby nie latała po miau bo ona nie czarownica, latać to może moja Duża. Wy se siadnijcie na miau spokojmnie, wylizajcie śmiotanku i pomiaukajcie z nami.
Książniczka Ofelja
Coś muszę innego obczaić,bo gadaniem,to się moja króleska klata w końcu męczy kurde
MB&Ofelia pisze:Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze:Myś. Weś ty miauknij swojej Dużej coby nie latała po miau bo ona nie czarownica, latać to może moja Duża. Wy se siadnijcie na miau spokojmnie, wylizajcie śmiotanku i pomiaukajcie z nami.
Książniczka Ofelja
Myś. Ineczka dobrze miauczy. Nasiusiaj Dużej do kapciów, nie daj jej pisać na komputrze jak go nie otworzy na forumie ino na czymś inszym, podrapacz kanapę i zrób strajka głodmnego ino nie za długo coby ci się brzuś nie zapadł. A jak będzie szła z kubkiem picia w łapie to miauknij tak coby jej kubek z łap wyleciał ze strachu.
Książniczka Ofelja pomysłowa
MB&Ofelia pisze:Myś. Ineczka dobrze miauczy. Nasiusiaj Dużej do kapciów, nie daj jej pisać na komputrze jak go nie otworzy na forumie ino na czymś inszym, podrapacz kanapę i zrób strajka głodmnego ino nie za długo coby ci się brzuś nie zapadł. A jak będzie szła z kubkiem picia w łapie to miauknij tak coby jej kubek z łap wyleciał ze strachu.
Książniczka Ofelja pomysłowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Nul i 60 gości