Marysiu, serdecznie współczuję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiewiur pisze:Pamiętam Dyzia/Żółtego (niestety z funduszu onkologicznego). Udało mu się z jedną chorobą, pokonała go druga
.
Smutno (*)
alata pisze:Wszystkiego najlepszego, Marysiu![]()
![]()
![]()
![]()
Samych miłych chwil, towarzystwa mądrych, życzliwych ludzi, wielu powodów do radości i przede wszystkim zdrowia - dla Ciebie i Twoich podopiecznych. Żeby wszystkie potrzebujące koty znalazły mądre i kochające nowe rodziny i żeby nowi opiekunowie Twoich tymczasków pozostawali w kontakcie i ogrzewali Twoje serce wiadomościami pełnymi wdzięczności dla Ciebie (chociaż domyślam się, że jej nie oczekujesz) i miłości do swoich kotów. Po prostu, dużo szczęścia
alessandra pisze:A Tulinek sam Cioci wysłał coś![]()
, ja się dołączam do życzeń
![]()
, ale za Tulisiową wysyłke nie ręczę
p.s. przepraszam, tak długo mnie tu nie było, dopiero doczytałam,że Dyzio odszedł [*]
mar9 pisze:alessandra pisze:A Tulinek sam Cioci wysłał coś![]()
![]()
p.s. przepraszam, tak długo mnie tu nie było, dopiero doczytałam,że Dyzio odszedł [*]
Bardzo dziękuję za życzenia![]()
Ciekawam co to za Tulisiowa wysyłka, jak przyjdzie to się odezwiemy a już z góry za nią dziękujemy(zaczynam wierszem mówić, chyba się starzeję
)
alessandra pisze:A Tulinek sam Cioci wysłał coś![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości