MB&Ofelia pisze:Ineczko, a dlaczemu Bapcia nie przychodzi do cię?Zapomniła jak się tupta?
Książniczka Ofelja zdziwiona
Bo kilka razy obiecała mojej Dużej, że przyjdzie, a potem zapomniała. I się zezłościła na samą siebie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko, a dlaczemu Bapcia nie przychodzi do cię?Zapomniła jak się tupta?
Książniczka Ofelja zdziwiona
MB&Ofelia pisze:Ineczko. To jej napisz lista że ty się na nią nie złościsz i że ty ją zaprosiasz do się.
A wiesz ty co? Leżę se i myślę, gdzie ja będę dzisiaj pusiać. Nie ma naszego łóżeczka, a na podłogu za twardo...![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Chętmnie bym do cię poleciała, ale taki wiater okropeczny, że kotoloty nie latają bo by je zwiało aż do Murzynii![]()
Książniczka Ofelja bezłóżeczkowa
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Chętmnie bym do cię poleciała, ale taki wiater okropeczny, że kotoloty nie latają bo by je zwiało aż do Murzynii![]()
Gdzie ten wiatr? U mnie go nie ma...
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Chętmnie bym do cię poleciała, ale taki wiater okropeczny, że kotoloty nie latają bo by je zwiało aż do Murzynii![]()
Gdzie ten wiatr? U mnie go nie ma...
Na prawdę Inusiu u Ciebie nie ma wiatru. Na Popowicach huczy.
mir.ka pisze:a u nas deszczowo
MB&Ofelia pisze:Deszczowo, wietrznie - w Koszałkowie prawie nie da się wyjsc z domu (Mala Czarna majta ogonem po klawiaturze)
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 192 gości