alessandra pisze:Czy te śliczne myszki z 1 strony są jeszcze do kupienia?
ewick pisze:alessandra pisze:Czy te śliczne myszki z 1 strony są jeszcze do kupienia?
Nie mam, ale kilka mogę zrobić na szybko, tylko mniej więcej w jakich kolorach?

ewick pisze:A dziś do sprzedania dwa posłania
Posłanie dla psa lub kota Nr 1 - cena 80zł
Posłanie dla psa lub kota, wymiar 50x40 cm. Dwustronne, uszyte prze ze mnie na maszynie z materiałów tapicerskich, z jednej strony kolor miętowy, z drugiej w etniczne wzory z przewagą zieleni, brązów. Taśmy do wiązania z bawełny. Wypełnienie - kulka silikonowa. W Warszawie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka pocztą![]()
![]()
![]()
![]()
Posłanie dla psa lub kota Nr 2 - cena 80zł
Posłanie dla psa lub kota, wymiar 50x40 cm. Dwustronne, uszyte prze ze mnie na maszynie z materiałów tapicerskich, z jednej strony kolor ceglasty, z drugiej w etniczne wzory z przewagą zieleni, brązów. Taśmy do wiązania z bawełny.
Wypełnienie - to będzie kulka silikonowa - muszę dokupić.
Będzie to ostatecznie wyglądać jak podobne posłanie nr 1.
W Warszawie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka pocztą.![]()
![]()

moś pisze:Ta czapka zielona,czy ona jest ciepla?, ma gruby splot? Rezerwuje na chwilke, nie wiem która bo sa takie same
ewick pisze:moś pisze:Ta czapka zielona,czy ona jest ciepla?, ma gruby splot? Rezerwuje na chwilke, nie wiem która bo sa takie same
Jest dosyć ciepła, gruby splot, dziś założę ją na chwilkę na podwórko, dam znać jak w rzeczywistości
anna57 pisze:Chciałbym taką czapke, jak ta zielona, ale ciemno szarą. Dałoby radę?
moś pisze:ewick pisze:moś pisze:Ta czapka zielona,czy ona jest ciepla?, ma gruby splot? Rezerwuje na chwilke, nie wiem która bo sa takie same
Jest dosyć ciepła, gruby splot, dziś założę ją na chwilkę na podwórko, dam znać jak w rzeczywistości
Okey, wązne żeby te dziury nie były za dużeDaj znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości