Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
żabciarybcia pisze:bardzo chętnie wspólnie poświecę i nawet próchnem posypię dookoła...
Doreczka pisze:czesc jestem wlasciwie nowa i nie bardzo wiem jak tu poznac kogo kolwiek mam nadzieje ze mi w tym pomozecie i w krótce sie znajde
cos o mnie mam 14 lat i nazywam sie Asia jestem opiekunką jednego kota (Dory) chociaz w domu mieszkają dwa oprocz tego mam 3 psy(dorosle)+ szczeniaki 2 zolwie papugi chomika i to chyba wszystko
Majorka pisze:Mario, najważniejsze żeby mieć marzenia. Wtedy mają szansę się spełnić.
Irma pisze:To ja tez sie przedstawię. Mam na imie Irena wiek... chm.. - mam 16 letniego syna i TŻ. Od zawsze były u nas w domu koty. Obecny stan zakocenia: sztuk dwie - 2-letni Kajtek - znajda wyrzucony przez sąsiadów kiedy przestał być małym koteckiem i Kolombina vel Cola od Ryśki z CK.
tydzień temu straciliśmy nasza kochaną Balbinke, która była z nami od 9 lat (niewydolność nerek).
Na forum trafiłam przez przypadek przegladając net. Bardzo mi pomogły rady forumowiczów, a także wsparcie udzielone w trudnych chwialch.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, kasiek1510 i 61 gości