Moderator: Estraven
Na bogato, hej!Moli25 pisze:9% Maryjki dało mi kopa![]()
Co u was?
Mi za to kopa dał mój błędnik, który od kilku dni szaleje jakbym brała twarde narkotyki. Nie mogę zmienić boku kiedy śpię, bo wszystko co widzę zaczyna się poruszać i odsuwać. Dzisiaj nie trafiłam w drzwi po wstaniu z łóżka. Generalnie zmiana pozycji ciała doprowadza mnie do rozpaczy, najlepiej mój mózg funkcjonuje kiedy jestem wyprostowana i patrzę przed siebie. Jest to jakiś deal 

Zawroty głowy to jakiś koszmar, tydzień temu zrobiłam sobie rtg i wyszło mi zgrubienie ścian zatok wszystkich możliwych, więc zaiste wychodzi na to, że mam przewlekły stan zapalny. Niestety lekarz u którego byłam nadal twierdzi, że idealnie sprawdzi się w takim przypadku Sudafed, niestety w związku z zawartością efedryny nie mogę go brać bo potem nie śpię
Powiem jednak, że pierwszy raz chory błędnik dał o sobie znać gdy byłam jeszcze w liceum. Miałam grypę i już w zasadzie ozdrowiałam, a tu nagle wchodzę do łazienki i bach, leżę. Tak mi się kręciło, ze Bogu dziękowałam za wąską łazienkę bo mogłam trzymać się jedną ręką jednej ściany, a drugą drugiej. I tak sobie leżałam dopóki ojciec z pracy nie wrócił
I dlatego to co się teraz ze mną dzieje kojarzy mi się najbardziej z błędnikiem, bo to takie same zawroty. Idę 13 grudnia do lekarza, kolejnego 

Są kraje, gdzie zakazana jest sprzedaż leków z chlorowodorkiem pseudoefedryny na stacjach benzynowych i w normalnych sklepach, bo młodzież używa ich jako narkotyków. Działa podobnie do amfetaminy, kiedy weźmie się odpowiednią ilość. U nas też mają zakazać 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 34 gości