Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu.
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu.
Bedziesz miała
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu.
Bedziesz miała
Jeszcze trochę. Ł. złożył zapytanie do banku o zdolność kredytową jako kawaler. Zobaczymy jaki zdolny jest.![]()
![]()
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu.
Bedziesz miała
Jeszcze trochę. Ł. złożył zapytanie do banku o zdolność kredytową jako kawaler. Zobaczymy jaki zdolny jest.![]()
![]()
Poki co jest z dolnego śląska
MalgWroclaw pisze:Jak się macie? Duża nie mogła mnie znaleźć, weszłam do domku z zooplusa.
Pralcia
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu.
Bedziesz miała
![]()
MaryLux pisze:Masz uadny domek
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Masz uadny domek
Inka
Ciociu Ineczko. Dostałyśmy tego domcia z Ofelku na współkę i Ofelku mię czasem pozwala w nim siedzieć. No to wlazłam bo się bojałam że te człowieki co zabrały nasze łóżeczko wrócą i zabiorą cosik jeszcze, na przykład mięA do tego łóżeczka człowieki się nie zmieszczą, no więc jezdę bezspieczmna, co nie?
Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111 i 48 gości