musze tez tam sobie karmniczek sprawić jakiś, ale to od przyszłego roku jak ogarnę mały balkon i zamiast wyjmowanej moskitiery zrobię sobie drzwiczki lub taką zwijaną jak roleta (ponoś we Wrocku jest firma która takie robi)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:no ja też dlatego te dzwonki wzięłam, żeby potem samemu napchać jak już wyjedząu nas na hali targowej jest jedno stoisko z ziarnami dla ptaków, wszystkie osoby co dokarmiają własnie tam kupują bo jest najtaniej
musze tez tam sobie karmniczek sprawić jakiś, ale to od przyszłego roku jak ogarnę mały balkon i zamiast wyjmowanej moskitiery zrobię sobie drzwiczki lub taką zwijaną jak roleta (ponoś we Wrocku jest firma która takie robi)
alessandra pisze: u mnie spotkac można i zimorodka , mazurki, wróble , sikory bogatki i bidule , modraszki, gile, zięby i takie, co sie nie przedstawiaja a imion ich nie znam
kasumi pisze:alessandra pisze: u mnie spotkac można i zimorodka , mazurki, wróble , sikory bogatki i bidule , modraszki, gile, zięby i takie, co sie nie przedstawiaja a imion ich nie znam
Na pewno nie zimorodka w karmniku, bo te to ino rybki jedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd i 856 gości