Patmol pisze:Stomachari -oddaj moją wiadomość
A to zdążyło się w ogóle wysłać, że coś zaczęłam pisać? Bez sensu
Tak że tak to
Moderator: Estraven
Patmol pisze:Stomachari -oddaj moją wiadomość
Patmol pisze:znalazłam taki pozytywny artykuł http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/9 ... ianie.html
Patmol pisze:Bardzo sie zmienił na korzyść pod wpływem tych zabaw. Duzo wiecej sie rusza, gada, biega, reaguje, i nawet zorro przestal mu przeszkadzać.

( pewnie na prezenty dla dzieci . ale nie było takiego zastrzeżenia ) trochę punktów do empika z funduszu socjalnego, a jednocześnie empik mi zaproponował 15 % znizki na co chcę -jeśli dzisiaj kupię.
Patmol pisze:Trzeba przyznać, że codzienna praca nad zwierzakiem jest skuteczna. Tylko czasu mam mało, albo, bardziej bliżej prawdy, zwierzaków mam za dużo.
Teraz by mi się jeszcze przydał urlop, żeby sobie spokojnie poczytać. Bo tak, to marnie z czasem na czytanie. ale trochę w międzyczasie, i wolne na święta będzie. Może jeszcze raz wyskoczymy w Karkonosze. 
violet pisze:Ale kopacze!
Moja koleżanka złamała w takim dołku nogę (na spacerze z psem)
Patmol pisze:Ale ludziom się podoba, a ja nie lubię świąt bożego narodzenia/ zimowego przesilenia -trzeba to szczerze przyznaćwiec się hamuję raczej z krytyką, bo raczej budzi ta krytyka zdziwienie. Każdy przecież kocha święta
oprócz złośliwego Grincha , który mieszkał w jaskini w górach.

Kot. Nie dla idiotów!Gretta pisze:Stereotypy olewam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Meteorolog1 i 13 gości