Już wszystko piszę

1. Z terminem zabawki się wyrobię. A4 czyli chciałabyś 30 cm wysokości od szczytu łebka do nóżek, tak? Sznurek grubszy też da radę- splotę dwie albo trzy nitki obecnego
2. Tak, przywieszka jest wszysta na stałę. Poduszeczki są uszyte z bardzo grubej baweły z nadrukiem, a jako nadruk są moje rysunki

Pojedynczy brelok składa się z bawełnianej poduszeczki z dwustronnym nadrukiem, wypełnionej syntetycznym puchem oraz metalowych elementów pozwalających przymocować klucze.
Wielkość samej poduszeczki ~8x8cm
Wielkość poduszeczki z przywieszką do kluczy ~15cm wys. x 8cm szer.
Grafiki z breloczków można też zamówić jako obrazek i oprawić w ramkę, albo np. w formie kubka. Wydruk na papierze wygląda tak:

Taki poduszeczkowy schoweczek też mogę uszyć, tylko to już by było po nowym roku, bo tkanina może nie dojść przed świętami. Ewentualnie jeszcze sprawdzę, czy zostały mi nadruki i ewentualnie może w formie patchworku? Ale to sprawdzę.
Breloki same w sobie są w cenie 20zł/szt i mam dostępne od ręki.
3. Igor Szpilkow jest moją własną Fanaberią, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zrobić mu bliźniaka

Obecny ma wymiary 19cm wysokości i 17cm w rostawie rączek.
Ceny:
Breloczki 20zł/szt.
Kubek z grafiką 35zł/szt.
Wydruk A4 bez oprawy 20zł/szt.
Antoś w wersji XXL, Poduszeczkowy Schowek oraz Igor, to napiszę Ci ceny później, bo muszę przeliczyć i przy okazji okroić ilość mini-Antosiów, bo króliczki są w wersji limitowanej i więcej już w tych kolorach nie będzie

Ale to już może odezwę się na PW?