Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salem 11 pisze:A nam duża przyniosła prezenta od kociego Mikołaja wczoraj. Taką duuuużą nereczkę z wołu. I dała nam caluśką. Pyyyyyycha.
Cymes usatysfakcjonowany.
MB&Ofelia pisze:Miau! Posłuchajcie! Był u nas koci Mikołaj! Naprawdę! I zostawił dla nas kotków cosik najkociejszego! Popaczajcie!
Książniczka Ofelja zachwycona
http://wstaw.org/w/4g79/
Dyktatura pisze:A u nas nie było mikołaja.
Lilo smutny
Moli25 pisze:Ofelko, dostaliśmy na Mikołaja kiełbaski, mniamuśne jak nie wiem co. Nie wiem czemu tak rzadko nam je dają
moli i Fuks
Ps, skąd masz taki domek? Wiem ze od Mikołaja! Ale była etykietka gdzie go nabył droga kupna ten super Mikołaj?
Salem 11 pisze:A nam duża przyniosła prezenta od kociego Mikołaja wczoraj. Taką duuuużą nereczkę z wołu. I dała nam caluśką. Pyyyyyycha.
Cymes usatysfakcjonowany.
isabell36 pisze:śliczny prezencik ale moje zaraz by obgryzać zaczęły
MB&Ofelia pisze:isabell36 pisze:śliczny prezencik ale moje zaraz by obgryzać zaczęły
Obgryzania u nas nie było, ale drapania też nie było (w środku jest tekturka do drapania, Ofelia albo nie wie do czego to służy, albo uznała że jednak woli drapać kanapę i półeczkę od drapaka). Było za to przesiadywanie w budce godzinami.
Małej Czarnej udało się wejść do domku tylko na chwilkę. Może będzie miała więcej okazji jak Ofelii się znudzi nowa miejscówka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 50 gości