Aria - znajda. Zostawić czy szukać innego domu? Pomocy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2016 21:25 Re: Aria - znajda. Zostawić czy szukać innego domu? Pomocy!

Chyba nie ma nic bardziej rozczulającego :1luvu:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Nie gru 04, 2016 22:47 Re: Aria - znajda. Zostawić czy szukać innego domu? Pomocy!

Ale ona piękna bedzie (jest oczywiście tez, ale jako dorosły kot bedzie śliczna)

Pytaj o wszystko, forum jest bogate w kociarzy z doświadczeniem :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon gru 05, 2016 10:42 Re: Aria - znajda. Zostawić czy szukać innego domu? Pomocy!

Aria jest prześliczna :1luvu: :1luvu:
Zakochałam się :)
Sama dwa lata temu przygarnęłam kotkę. Była w fatalnym stanie. Miała wygryzioną sierść, była chuda, widać, że skatowana. Też nie byliśmy przygotowani na to, aby zacząć opiekować się kotem, ale bałam się, że jeśli znajdziemy jej inny dom, sytuacja mogłaby się powtórzyć. Żeby mieć pewność, po prostu stwierdziliśmy, że lepiej będzie jeśli z nami zostanie. Początkowo, przez jakiś miesiąc, bardzo bała się do nas podejść. Uciekała nawet, gdy widziała nas z odległości kilku metrów. Później uciekała z odległości metra, aż w końcu udało się ją oswoić. Teraz do nas lgnie i jest szczęśliwa :1luvu:

karolina91

Od: Pon gru 05, 2016 10:26

[poprzednia]