Pralcia
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Wpadajcie viewtopic.php?f=20&t=178122&p=11656908#p11656908
się zrobiło
cie przebili
Życie bywa okropne![]()
Poza tym Marysiu. Inka nosi czarne skarpetki. Wiec od bialych... z daleka
MB&Ofelia pisze:http://demotywatory.pl/4715523/32-komiksy-ktore-pokazuja-co-to-znaczy-byc-kotem

MalgWroclaw pisze:My już dawno nie śpimy![]()
![]()
Pralcia

Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Wpadajcie viewtopic.php?f=20&t=178122&p=11656908#p11656908
się zrobiło
cie przebili
Życie bywa okropne![]()
Za to Lilo nosi białe

Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Wpadajcie viewtopic.php?f=20&t=178122&p=11656908#p11656908
się zrobiło
cie przebili
Życie bywa okropne![]()
Za to Lilo nosi białe

MB&Ofelia pisze:Ineczko. My wstaliśmy już dawno ino najsampierw było śniodanko i brykanko, później sprzątanko i Duża w sklepu, później Duża krajała miąsko dla nas i okropecznie się obźarłyśmy.
A co u cię? Otpoczywasz czy brykasz?
Ksiązniczka Ofelja rozleniwiona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. My wstaliśmy już dawno ino najsampierw było śniodanko i brykanko, później sprzątanko i Duża w sklepu, później Duża krajała miąsko dla nas i okropecznie się obźarłyśmy.
A ja prawie cały dzień prześpisiuchlapkałam.
klaudiafj pisze::)![]()

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. My wstaliśmy już dawno ino najsampierw było śniodanko i brykanko, później sprzątanko i Duża w sklepu, później Duża krajała miąsko dla nas i okropecznie się obźarłyśmy.
A ja prawie cały dzień prześpisiuchlapkałam.
No to super Inusiu .
W końcu się wyspałaś .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości