https://www.youtube.com/watch?v=_6ZsKXiXlUg
Tymczasem my się powoli układamy do snu i życzymy wszystkim dobrej nocy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Świetne sa obydwieżadna nie odpuści, Chociaz Ciri juz Myslalam ze zejdzie z lozka do ostatniej chwili
Moli25 pisze:CI powiem ze jak sie zapisałam na kilka rożnych zajęć z zakresu fitness tak wybrałam jedne i nawet jutro ide na 3godzinny maraton Indoor cycling
Moli25 pisze:Boks fajny, ale ręce by mi odpadły. Jeszcze ja po tej operacji to w ogóle musze ostrożnie z tabelka,mimo ze sprawność wróciła w 100% wole uważać.
Gosiagosia pisze:Kasiu koteczki slodziaczki![]()
Czytam i oczom nie wierze, ty krucha kobietka i boksjak widze energia cie rozsadza skoro masz ochote sie bic. Ja nie lubie boksu, walk i przemocy, moze jestem jakas dziwna ale nawet nie lubie takich filmow gdzie sie bija.
kalair pisze:Łoł, chcesz trenować boks? No no.. Żaden chop Ci nie podskoczy!Cześc Śliczne! Filmik fajny
KatS pisze:A co Iga robi?![]()
Stella nie atakuje, nawet nie syczy, tylko próbuje uciec. Momentalnie robi się sliska jak węgorz (znowu te ryby, masz ci los...) i składa się głównie z pazurów. Chyba sobie strzelę kielicha przed sobotnim łapaniem
Aia pisze:Świetny film![]()
Biedna Ciri chyba się znalazła w sytuacji, w której być nie chciała i nie wie co poczynić dalej![]()
Widać kto siedzi u steru i dzierży berło![]()
PixieDixie pisze:Ja tyko przelotem dzisiaj
Chciałam napisać żec trzymamv kciuki za jutro
Kotimont pisze:Iga kwiczy, wyrasta jej kolejnych osiem łap z pazurami, skacze w torbie iniekcyjnej ze stołu na podłogę.
Na szczęście łatwo jest ją obezwładnić zanim złapie za ubranie.
Kotimont pisze:Stella z uszami w tyle łebka (na filmie).
Nie mogę napatrzeć się na nią.
Świetnie, że ma bliskie relacje z Ciri.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości