Zapraszamy na nowy wątek

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2016 22:49 Zapraszamy na nowy wątek

Witam,

Bazarek dedykowany jest Maxowi, którego adoptowałam dzięki forum. O to link do jego wątku viewtopic.php?f=1&t=95954

Max od samego początku chorował. Ma przewlekłe problemy urologiczne, niezidentyfikowane problemy kichające ;) Padła mu wątroba, aby cudownie powstać ;) 3 lata temu Max miał zapaść. Pierwszy raz w życiu reanimowałam istotę żywą. Max dojechał do lecznicy z ciśnieniem 40, bez głębokiego czucia. Nikt praktycznie nie wierzył, że mu się uda. Chłopak na 2 dni stracił wzrok. Po całym zajsciu jedyna pozostałość to lekkie uszkodzenie nerek i większa przyjazność dla otoczenia.
Max jest bardzo trudnym pacjentem. Zrobienie czegokolwiek, nawet osłuchanie, kończy się rozlewem krwi człowieka. ....

Z okazji 9 lat Max miał pobraną krew w szerokim zakresie. Wyszło, że ma nadczynność tarczycy, zmierzono mu ciśnienie, które wyszło modelowo. Po miesiącu poszliśmy na kontrolę. Ciśnienie wyszło ponad 220, uaktywniły się duże szumy w sercu. Trzeba było zrobić echo ... i tu zaczęły się kłopoty. Trzeba było chłopaka znieczulić, a to było bardzo niebezpieczne, ponieważ nie wiadomo było co tak naprawdę jest z jego sercem. Jak już wspomniałam Max jest bardzo trudnym pacjentem ... Okazało się, że podana dawka delikatnego znieczulenia była niewystarczająca. Po konsultacji z anestezjologiem podano drugą dawkę. Nie udało się Maxa dobrze znieczulić, więc badanie nie mogło być dokładne. Pokazało jednak, że Max ma pogrubiałe ściany serca.
Max dostaje Metizol i Atenolol. Muszę mu zrobić badania kontrolne, a to oznacza że musi być dobrze znieczulony. Chcę wykorzystać sytuację i od razu zrobić echo, usg i rtg (od jakiegoś czasu zdarza się, że kuleje). Niestety moja sytuacja finansowa jest marna i stąd ten bazarek.

Do bazarku fanty dołączyła alessandra, za co przepięknie dziękujemy :1luvu: Opis i fanty za torebkami :)

Obrazek

Serdecznie zapraszam do zakupów ! :)

Ponieważ zależy mi na czasie wszystkie fanty są w opcji Kup Teraz, czyli bez licytacji. Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić więcej pieniążków to będziemy wdzięczni :)

W Warszawie możliwy jest odbiór osobisty. Wysyłka + koszty tylko po wpłacie pieniędzy na konto.

W tytule proszę wpisać - darowizna na Maxa

Zaczynamy :

1. Pasek zielony ze złotą klamrą 20 zł
Mocny, pleciony, stan idealny. Szerokość paska - 3,5 cm, szerokość klamry - 5 cm
długość paska (razem z klamrą) - 65 cm (gumowany ale za bardzo się nie rozciąga), długość klamry - 7 cm
Obrazek Obrazek

2. Kolorowa sakwa na rower z odblaskami. 40 zł
Sakwa ma 3 części i mnóstwo kieszonek, wszystkie zamykane na zamek. Górna część 41/37/9 cm, boczne sakwy wielkości A4 z mniejszymi kieszonkami
Stan idealny.
http://images82.fotosik.pl/202/53ae6a58043ec9d8gen.jpg http://images82.fotosik.pl/202/db3854e9e9ae03afgen.jpg
http://images83.fotosik.pl/201/6f23407460acfe0bgen.jpg http://images84.fotosik.pl/201/037f2a2450992a43gen.jpg
Obrazek

3. Duża torebka ze sztucznej skóry imitującej wężową skórę (z dodatkami skórzanymi). Miękka, nie matowa. 50 zł
Ma 3 duże komory - Dwie na zatrzask i jedna obszerna na zamek. W środku dodatkowa kieszonka na zamek i dwie małe kieszonki otwarte.
Duże komory (trzy) spokojnie mieszczą A4. Podstawa o wymiarach 40 cm / 11 cm (podstawa na 4 metalowych nóżkach). Wysokość 34 cm. Długość rączek (bez kół) 55 cm
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

4. Blado różowa mała torebka. 20 zł
Torebka z klapą, pod którą jest większa komora na zamek i mniejsza kieszonka na zamek. W większej części dodatkowa kieszonka na zamek i kieszonka otwarta. Z tyłu torebki również kieszonka na zamek. Wymiary 21 cm dół torebki, 17,5 cm góra, wysokość 23 cm. Pojemność torebki regulowana jest zamkiem, który po otwarciu daje jej głębokość na 5 cm.
Pasek regulowany, najdłuższa wersja to 128 cm, najkrótsza 65 cm. Na pasku lekkie przebarwienia od sprzączki.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

5. Duża torebka beżowa z brązowymi dodatkami. Stan bdb 40 zł
Duża komora na zamek, w środku dodatkowa kieszeń dzieląca komorę, również na zamek. Dodatkowo mała kieszonka na zamek (np. na dokumenty) i dwie kieszonki otwarte. Z tyłu torby również mała kieszonka na zamek. Torebka mieści A4
Obrazek Obrazek Obrazek

6. Nieduża brązowa torebka. Z tyłu niewielkie przetarcie. 20 zł
Jedna komora na zamek, w środku mała kieszonka też na zamek. Na zewnątrz jedna kieszonka otwarta i jedna na zamek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

8. Brązowa torebka do ręki. Stan bdb 30 zł
Zapinana na wąską klapę z zatrzaskiem. W środku większa kieszeń na zamek, mała kieszeń na zamek i dwie mniejsze kieszonki otwarte. Na zewnątrz mała kieszonka na zamek.
Obrazek Obrazek Obrazek

9. koszulka XL biała bawełna plus koronka - 20 zł
https://naforum.zapodaj.net/1bf2425726a2.jpg.html

10. legginsy 100DEN gatta czarne rozmiar xl lub 5 - 10 zł
https://naforum.zapodaj.net/8ff8c3da034a.jpg.html

11. lawendowy kocyk lub poddupniczek wymiary: 40cm x 34 cm + zabawki 30 zł
podwójna nitka akryl, mięciutki i ciepły , pranie w 30stopniach, szybko schnie :wink:
https://naforum.zapodaj.net/a7c6222aeeaa.jpg.html

Przy zakupie samego kocyka - 20 zł a zabawki po 5 zł / szt :)

Tu jest wątek bazarkowy alessandry viewtopic.php?f=27&t=174914

Bardzo, bardzo dziękujemy i zapraszamy :)

Zapraszamy ! :)
Ostatnio edytowano Sob sty 21, 2017 15:11 przez Brzózka, łącznie edytowano 6 razy

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Śro lis 30, 2016 20:54 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

czy można prosić foty granatowej na maila? dagmara-olga@o2.pl
i jaka to firma? i granat głęboki? bo wygląda u mnie na szarą...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw gru 01, 2016 9:48 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

Niegdyś bidek z wrocławskiego schroniska, gdyby nie Ty Brzózka już by dawno Go nie było
Torebki piękne, przebierać dziewczyny, ja też grosz dorzucę jak się coś sprzeda u mnie na bazarku

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw gru 01, 2016 11:49 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

czarno-czarni pisze:czy można prosić foty granatowej na maila? dagmara-olga@o2.pl
i jaka to firma? i granat głęboki? bo wygląda u mnie na szarą...

Wysłałam maila :)

Brzózka

Post » Czw gru 01, 2016 11:50 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

jessi74 pisze:Niegdyś bidek z wrocławskiego schroniska, gdyby nie Ty Brzózka już by dawno Go nie było
Torebki piękne, przebierać dziewczyny, ja też grosz dorzucę jak się coś sprzeda u mnie na bazarku

Dziękuję Gosiu za dobre słowo :1luvu:

Brzózka

Post » Czw gru 01, 2016 21:25 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

granatową poproszę i dzięki za cierpliwość :)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw gru 01, 2016 21:59 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

czarno-czarni pisze:granatową poproszę i dzięki za cierpliwość :)

Yupiii !!! Dziękujemy :1luvu:

Brzózka

Post » Pt gru 02, 2016 20:33 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

Granatowa torba sprzedana ! Zapraszamy do kupienia pozostałych toreb. Stan wszystkich jest bardzo dobry :)

Brzózka

Post » Pon gru 05, 2016 16:36 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

Torebki przypominają się :) :kotek:

Brzózka

Post » Czw gru 08, 2016 13:26 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

już u mnie i jest super :) dziękuję!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw gru 08, 2016 14:31 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

czarno-czarni pisze:już u mnie i jest super :) dziękuję!

Cieszę się, że poczta nie zawiodła :D Miłego użytkowania :mrgreen:

Brzózka

Post » Śro gru 28, 2016 11:50 Re: Wawa -Torebkowo na leczenie Maxa - uzupełnione :)

Zapraszam ! :)

Brzózka

Post » Śro gru 28, 2016 17:13 Re: Wawa -Torebki+bluzeczki+poddupnik+myszki na leczenie Max

zabawki z grzechotką w środku 5zł za sztukę

Obrazek
- turkusowa
-turkusowo-cytrynowa
-różowoniebieski
-zielono-seledynowa
-wrzosowa
-wrzosowo-granatowa

zabawki z kocimiętką i dzwoneczkiem 5zł za sztukę
Obrazek
-biało-granatowa
-liliowo-kremowa
-niebieska trikolor
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2016 17:28 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro gru 28, 2016 17:15 Re: Wawa -Torebki+bluzeczki+poddupnik+myszki na leczenie Max

a tu jeszcze zdjęcia fantów, bo u góry coś nie wyświetlają sie :wink:
koszulka XL biała bawełna plus koronka
Obrazek

legginsy 100DEN gatta czarne rozmiar xl lub 5
Obrazek[/quote]

kocyk lub poddupniczek oraz zabawki śliwkowo-rózowy zestaw
ObrazekObrazek

a tu jest nasz wątek i zadowoleni klienci
viewtopic.php?f=27&t=174914

zapraszam do pomocy Maxowi :D
Ostatnio edytowano Śro sty 04, 2017 15:17 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro gru 28, 2016 19:26 Re: Wawa -Torebki+bluzeczki+poddupnik+myszki na leczenie Max

oj to może lepiej nowy bazarek ?. ludzie zwracają uwagę na "świeżynki"

a ceny rynkowe są wyższe, więc warto tu kupić!
https://www.emili.pl/koszulka-ebba.html
https://www.gatta.pl/pl/leggings-100-den.html
Obrazek

czarno-czarni

[następna]