Byłem wczoraj u weterynarza Hania wczoraj jadła normalnie i tez załatwiła sie rano waży 1,7kg na brak chceci do jedzenia vet powiedział ze wina leży w przepuklinie która uwięzła ... niewiem Nie moge znalesc objawow uwiezlej przepukliny nigdzie ktos moze mi powiem czy by sie to zgadzalo ? Wet powiedzial ze bedzie trzeba operowac nastepnie powiedzial ze Hania musi przytyc 300g to zrobi sterylizacje i przepuklinę razem chyba ze stan Hani sie pogorszy to mam przyjeżdżać i od ręki zrobi Hania dostała tez 2gie szczepienie No i wróćlem do domu to zwymiotowała calyczas leży z oczami pół otwartymi martwię sie chociaż dzwoniłem wczoraj wieczorem do weta i on powiedział ze to normalne..ale po pierwszym szczepieniu Tak sie Nie zachowywala
Ostatnio edytowano Nie lis 27, 2016 12:00 przez Daveydrz, łącznie edytowano 1 raz
Jesli chodzi o goraczke to spawdzal I miala normalna temperature.. dzisiaj rano tez zjadla chociaz zauwazylem ze Hania zamiast miesko to zlizuje galaretke a wiekszosc mieska zostawia ?
jesli wet stwierdził uwięźniętą przepuklinę, to nie mam bladego ani żadnego pojęcia, dlaczego nie operował natychmiast TO JEST BEZPOŚREDNIE ZAGROŻENIE ŻYCIA!
co za niedorzeczny pomysł z tym szczepieniem,!!!! kto szczepi kota w tak złym stanie fizycznym!!!!! lub z niepewną diagnozą!!!!
Pójdę w poniedziałek do tego drugiego weta jeszcze .. Hania dzisiaj zjadła jak na ta godzinę ponad 100g mokrej karmy 50g o 6 rano Reszte niedawno moge potwierdzic ze apetyt powoli wraca z tego co widze wody tez wypila troszke zrobila 3 kupki wczoraj dosyc twarde... dzisiaj jeszcze Ani Jednej chociaz zobacze co moja partnerka powie jak wróci z pracy c czy przez noc cos bylo bo kuweta jak wstalem byla czysta Teraz zrobila tylko siku i zaczęła trochę biegać za piłka lokalne koty nawet ja przyszly odwiezic https://zapodaj.net/2e339a4a5d919.jpg.html
Jesli chodzi o Hanie to odmowila calkowicie jedzenia dla malych kotkow niewiem czy tak mozna ? Na zecz potraw typu kaczka z indykiem w ciemnym sosie czy tez zupek...dla kotów niewiem?! jesli chodzi o inne to tylko zlizuje galaretke wiec zrobilem zapas 90 puszek takich dan mimo ze moj portfel strasznie ucierpial ale no trudno Hania przynajmiej coś je Jeśli chodzi o kupkę to raz dziennie czy to normalne ? I ile dni po szczepieniu mogę dać hani tabletkę na odrobaczenie ?
Hania jaka piękna U ciebie już choinka wyciągnięta? Kupka raz dziennie to normalka. Prawidłowo powinno się odrobaczać przynajmniej tydzień przed szczepieniem, jeżeli jednak zdarzyło Ci się najpierw zaszczepić, to najlepiej odczekać przynajmniej dwa tygodnie.
Ale ta Hania jest śliczna, małe cacko. Moja 3 miesięczna tri waży teraz 1,4 kg dostałam ją z azylu. Już mi chorowała, ale ponad 2 doby je z wielkim apetytem, ale to co lubi. Mam ją dopiero od 9 dni.
Wszystko wrocilo do Normy u Hani chociaz wyczulem guza / spuchnięcie u hani na grzbiecie Jak ja dotykam to miauczy czyli boli hmmm czy to moze byc po szczepionce ? Wydaje mi sie ze to te miejsce gdzie była szczepiona w zeszła sobotę