Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne rady

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 23, 2016 22:45 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

kasienka__1984@wp.pl pisze:Wspaniałe jestescie. Ale ja naprawdę muszę być beznadziejna poszukiwaczka skoro nadal jej nie znalazłam. Każda z Was na pewno by już ja miała w domu.;-((((

co Ty mówisz 8O
dlaczego w tak zły sposób traktujesz siebie?
szukasz jej jak każda z nas by szukała
teraz determinacja i wiara są potrzebne
nie traktuj siebie tak źle, nie masz podstaw do tego
poza tym, dla Misi, jesteś wszystkim
szanuj i dbaj o siebie, robisz co mozesz, starasz się
kochasz tak samo jak my i szukasz tak samo
nie ma żadnego cudownego, tajemniczego 'czegoś', co sprowadza zaginione futro do domu
jest tylko miłość i determinacja - masz jedno i drugie
szanuj siebie, dbaj o siebie i
walcz!
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt lis 25, 2016 1:32 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

MB&Ofelia pisze:Kciuki trzymam nadal :ok: :ok: . Teoretycznie mógł ją ktoś znaleźć i przygarnąć. Tym bardziej poobwieszaj gabinety wet. i sklepy zoologiczne.

Nie sądzę. Trzeba szukać.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Sob lis 26, 2016 20:07 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kinnia pisze:
kasienka__1984@wp.pl pisze:Wspaniałe jestescie. Ale ja naprawdę muszę być beznadziejna poszukiwaczka skoro nadal jej nie znalazłam. Każda z Was na pewno by już ja miała w domu.;-((((

co Ty mówisz 8O
dlaczego w tak zły sposób traktujesz siebie?
szukasz jej jak każda z nas by szukała
teraz determinacja i wiara są potrzebne
nie traktuj siebie tak źle, nie masz podstaw do tego
poza tym, dla Misi, jesteś wszystkim
szanuj i dbaj o siebie, robisz co mozesz, starasz się
kochasz tak samo jak my i szukasz tak samo
nie ma żadnego cudownego, tajemniczego 'czegoś', co sprowadza zaginione futro do domu
jest tylko miłość i determinacja - masz jedno i drugie
szanuj siebie, dbaj o siebie i
walcz!

Kinnia. Jesteś nieoceniona. Dziękuję Ci.

W sprawie Misi nadal nic. Sprawdzam każdy sygnał. Pomaga mi cudowna osoba.Działa w necie i poza nim. Nie zna mnie. Ale jest tak zaangażowana ze i mnie napędza do działania. Wiem też ze dzięki wydarzeniu które zrobiła Iwonami,ludzie z Jastrzębia rozgladaja się i nie wszystkim moja Misia jest obojętna. Marzę żeby ta smutna historia zakończyła się szczęśliwie....

kasienka__1984@wp.pl

Od: Wto paź 11, 2016 11:56

Post » Sob lis 26, 2016 20:36 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

:ok: :ok:
Musi być dobrze.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lis 26, 2016 22:31 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Nieustająco trzymam kciuki :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Nie lis 27, 2016 22:41 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kciuki :ok:
Taka pogoda nie sprzyja kotom i poszukiwaniom. Pisałam to ale raz jeszcze napiszę.
Szukanie owocne to skutek przypadku, które zbiegły się w czasie. Dlatego trzeba dać tym przypadkom szansę i szukać, szukać...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lis 30, 2016 17:44 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Taak pogoda nie rozpieszcza:-((. A Misi jak nie było tak nie ma. Koszmarnie tesknie.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Czw gru 01, 2016 1:10 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Miasto zasypane. Śnieg pada nadal... Znowu zaczynam wariowac. Czy ona da sobie rade?? Biedna moja.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Czw gru 01, 2016 8:00 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Nie ma wyjścia, koteńka musi sobie dać radę jeszcze przez jakiś czas, dopóki jej nie znajdziesz :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 01, 2016 10:54 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

MB&Ofelia pisze:Nie ma wyjścia, koteńka musi sobie dać radę jeszcze przez jakiś czas, dopóki jej nie znajdziesz :ok: :ok:

dokładnie

myśl pozytywnie
szukaj
i nie trać wiary
myśl pozytywnie

Misia ma tylko - albo aż Ciebie

dajesz radę dziewczyno
dajesz radę
Obrazek

Kinnia

Post » Czw gru 01, 2016 11:15 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kinnia pisze:
MB&Ofelia pisze:Nie ma wyjścia, koteńka musi sobie dać radę jeszcze przez jakiś czas, dopóki jej nie znajdziesz :ok: :ok:

dokładnie

myśl pozytywnie
szukaj
i nie trać wiary
myśl pozytywnie

Misia ma tylko - albo aż Ciebie

dajesz radę dziewczyno
dajesz radę

Kinnia dobrze prawi
trzymaj się!
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie gru 04, 2016 2:34 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

TĘSKNOTY :-(((

kasienka__1984@wp.pl

Post » Pon gru 05, 2016 8:42 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

wiem, rozumiem

wbrew temu, że za oknem wstrętnie, szanse Misi, że zostanie zobaczona -przy intensywnym/agresywnym/uporczywym/natarczywym- ogłaszaniu i szukaniu, rosną
rosną ponieważ koty w miejscach karmienia są częściej i punktualniej niż gdy jest ciepło

szukaj, ogłaszaj
dajesz radę dziewczyno
:)
Obrazek

Kinnia

Post » Pon gru 05, 2016 20:55 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Tylko ty j możesz odszukać więc to rób. Reszta to przypadek i szczęście. Musi się udać!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw gru 08, 2016 22:14 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Chciałabym móc napisać że wszystko gra.. zaraz minie 70 dni od zaginięcia mojej ukochanej kotenki. Nadal szukam tak jak potrafię. Mam dni kiedy przestaje wierzyć ale za chwilę karce siebie, i wstaje na nogi. Bywa że nie działam bo nie mam siły żeby żyć. Ale pomimo tego karce się i wstaje na nogi. Chciałabym mieć poczucie ze robię wszystko tak jak powinnam. Tak jak zrobiłby każdy. Przepraszam ale nie mam gdzie i komu się pouzalac. Dlatego tak często są takie wpisy...

Co do konkretów to nie posowam się do przodu. Ogłoszenia są klejone. Właśnie przyszykowalam takie w koszulkach zeby jutro na nowo poprzyklejac na słupach. Ulotki rowniez beda rozdawane,przyjedzie kolezanka żeby pomóc. Ludzie przestali dzwonić. Czuję ze już obyli się z tym że ktoś szuka kota. Nie wiem. Wczoraj byłam w lecznicy weterynaryjnej sie przypomnieć i lekarz mówił że o mnie i o moim kocie już krążą legendy;-). Kilka dni temu w miejscu gdzie zostawialam jedzenie na okienku pojawił się kot...przez dwa miesiące zjadal tam jedzenie i przez ten czas ani razu go nie widzialam i jak spoznilam się z jedzeniem to go przylapalam,szukał pożywienia na okienku. Tak się krył łobuz. A tak naprawdę przez cały czas mieszkania na tym osiedlu kot był niewidzialny dla moich oczu.

Idę na spacer. I nakarmić inne kocie biedy. W tym rudego który przychodzi na stołówkę niezauważony...

kasienka__1984@wp.pl

[poprzednia][następna]