klaudiafj pisze:Zamówilam jednak paczkę w zooplus wcześniejBo te punkty mnie skusiły, a tydzień w tą czy w tamtą co za różnica
Dokładnie a i tak zamówić musisz i tak.
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Zamówilam jednak paczkę w zooplus wcześniejBo te punkty mnie skusiły, a tydzień w tą czy w tamtą co za różnica

PixieDixie pisze:Ewciu... jak rzadko drukujesz to zdecydowanie lepsza opcja jest drukarka laserowa.... czarno biala...
U moich rodzicow to sie sprawdza. Drukuja cos sporadycznie.... ale maja juz dwa lata i jeszcze nie wymieniali tonera, ani tez nic im nie "zaschlo"
Ja jak bym wiedziala ze mnie rozlozy to bym sobie zamowila pake zwirku... zeby mi przywiezli do domu .... no ale...
Ja wlasnie mysle... zrobilam zapask miamorka... ale zwirek zdecydowanie sie konczy... i nie wiem co zrobic...
isabell36 pisze:miłego weekendu Ewciu
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:miłego weekendu Ewciu
Nie trafiłaś Izuniu - od jutra zaczyna mi się pięciodniowy tydzień pracy. Wiem że od soboty do środy dzień w dzień pracuję a co po środzie nie wiem bo to juz grudzień będzie.
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:miłego weekendu Ewciu
Nie trafiłaś Izuniu - od jutra zaczyna mi się pięciodniowy tydzień pracy. Wiem że od soboty do środy dzień w dzień pracuję a co po środzie nie wiem bo to juz grudzień będzie.
ojej współczuję
a udał się myk z rodzicami u lekarza ?
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:miłego weekendu Ewciu
ojej współczuję
Tak bo i tak doktorek miał poślizg. Ja zamiast o 14,30 weszłam dopiero o 15,05 a rodzice po mnie i wyszli o 15,30 .
Ewa L. pisze:Kochani już 6 . Czemu jeszcze nikt nie wstaje ?
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:miłego weekendu Ewciu
ojej współczuję
Tak bo i tak doktorek miał poślizg. Ja zamiast o 14,30 weszłam dopiero o 15,05 a rodzice po mnie i wyszli o 15,30 .
w 25 minut 2 osoby - szybki jest
Ewa L. pisze:Tak bo i tak doktorek miał poślizg. Ja zamiast o 14,30 weszłam dopiero o 15,05 a rodzice po mnie i wyszli o 15,30 .
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Tak bo i tak doktorek miał poślizg. Ja zamiast o 14,30 weszłam dopiero o 15,05 a rodzice po mnie i wyszli o 15,30 .
w 25 minut 2 osoby - szybki jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 9 gości