Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 24, 2016 16:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witam czwartkowo! :)

Wstałam pół godz. temu i przyznam ,że czuję się mało przytomnie. Ziewam , łzy mi ciurkiem lecą i nie mogę się opanować. Jesteśmy po śniadanku - znaczy ja i Zuzia bo Pola odmówiła dziś jedzenia mokrego. Z Poli to sfochowana, rozbestwiona i rozkapryszona kocica która nie zawsze wie czego chce. Chociaż z Zuzią nie ma kłopotu. Zawsze zje - mniej jak nie bardzo jej spakuje bądź więcej gdy ma na coś ochotę ale zje .
Ja się zaraz zbieram i idę na pijawki.

powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a ja odniosłam ostatnio sukces w żywieniu Tofika, trafiłam na karmę która mu posmakowała

Ooooooo.............to ci się udało. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 24, 2016 16:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

Wstałam pół godz. temu i przyznam ,że czuję się mało przytomnie. Ziewam , łzy mi ciurkiem lecą i nie mogę się opanować. Jesteśmy po śniadanku - znaczy ja i Zuzia bo Pola odmówiła dziś jedzenia mokrego. Z Poli to sfochowana, rozbestwiona i rozkapryszona kocica która nie zawsze wie czego chce. Chociaż z Zuzią nie ma kłopotu. Zawsze zje - mniej jak nie bardzo jej spakuje bądź więcej gdy ma na coś ochotę ale zje .

a ja odniosłam ostatnio sukces w żywieniu Tofika, trafiłam na karmę która mu posmakowała

Jaka?!?!?

Ewcia miłego dnia!
Ja mam urlop :201416

Wow urlop :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 16:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

Jaka?!?!?

Ewcia miłego dnia!
Ja mam urlop :201416

tylko dzisiaj się urlopujesz?

a karma taka http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... bny/302129

Moje dziewczyny nie chciały tej karmy. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 16:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:Milego dnia i duzo zdrowka. Dla koteczek :201461

Bardzo dziekuję Gosiu ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 17:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dziś zaliczyłam 13 szt. czyli ogólnie dałam się chapnąć 52 razy.
4 szt poszły na jedną nogę , 4 na drugą by dalej udrażniać żyły i 5 na tzw.spojenie łonowe by pobudzić układ hormonalny, i zadziałać na układ limfatyczny i żyłę brzuszną która rozchodzi się do nóg.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 17:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Pogoda też u nas taka sobie jakaś . W ciągu dnia było śpiąco a teraz zrobiła się mgła ,że ledwo widać blok na przeciwko.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 20:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Śpiąca jestem więc idę się położyć. Pewnie znów za 2 godz. się obudzę wyspana ale cóż.
Dobrej nocki życzę. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 24, 2016 20:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dobranoc!
Miziaki dla kotkow

Daj jutro znac jak sie czujesz po pijawkach
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw lis 24, 2016 20:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dobry WIECZÓR! - gdzie tam jeszcze do nocy! Noc się zaczyna po 23.
Mam nadzieję, Ewciu, że jednak się wyśpisz.
U nas mgła była wczoraj, i to tak gęsta, że można było kroić. Dzisiaj już lepiej. Co prawda sennie tak samo...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lis 24, 2016 22:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Jaka noc :D To pewnie dopiero drzemka. O 24zaczynają się seriale :ryk: A ja wyczaiłam na którymś kanale, że o 1 w nocy leci nowy sezon Duchów - ale Ewa na pewno wie na jakim kanale ;) Tylko tytuł chyba ciut inny.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 25, 2016 3:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dzień dobry Wszystkim! :)

Po 20 naprawdę poszłam spać i nawet nie wiem kiedy usnęłam. Tak jak przewidywałam to był sen na 2 godz. bo obudziłam się o 22,10 :mrgreen:
Wstałam tylko do kuwetki i znów lulu by za godz. znów zaliczyć kuwetkę i mizianie Zuzi :D Później kuwetki były jeszcze ze dwa razy , mizianie Poli , znów drzemka i ostatecznie wstałam o 3,30. Dziewczynki dostały śniadanko i oczywiście Zuzia zjadła a Pola nie :evil: sobie też zrobiłam śniadanko i zaraz będę oglądać film który nie zdążyłam wczoraj. Czuję się dobrze tylko pod opatrunkami mnie skóra swędzi ale muszę wytrzymać bo za parę godzin je zdejmuję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 25, 2016 3:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

PixieDixie pisze:Dobranoc!
Miziaki dla kotkow

Daj jutro znac jak sie czujesz po pijawkach

Mizianki w nocy były a ja czuję się baardzo dobrze :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 25, 2016 3:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Dobry WIECZÓR! - gdzie tam jeszcze do nocy! Noc się zaczyna po 23.
Mam nadzieję, Ewciu, że jednak się wyśpisz.
U nas mgła była wczoraj, i to tak gęsta, że można było kroić. Dzisiaj już lepiej. Co prawda sennie tak samo...

Hej ! :)
Wyspać tak porządnie to się człowiek chyba dopiero po śmierci wyśpi ale próbuję, próbuję :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 25, 2016 3:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MaryLux pisze:Mryczór

Dzień Dobry ! :)
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]