Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Jeśli początek grudnia będzie ładny, możemy zorganizować Koci Spacer
Kalai pisze:Ja jak zawsze w czas trafiłam na watek:(
jessi74 pisze:W grudniu ma być uroczyste zakończenie i podsumowanie projektów Europejskiej Stolicy Kultury we Wrocławiu , może wtedy uda nam się też zorganizować krótkie spotkanko, kawkę i może loterię ?
17 grudnia - już teraz piszę - będę prawdopodobnie na Pchli Targ Kasztanowa Wrocław Miasto Kobiet, na rzecz bezdomnych kotkówjuż teraz zapraszam gorąco
MalgWroclaw pisze:jessi74 pisze:W grudniu ma być uroczyste zakończenie i podsumowanie projektów Europejskiej Stolicy Kultury we Wrocławiu , może wtedy uda nam się też zorganizować krótkie spotkanko, kawkę i może loterię ?
17 grudnia - już teraz piszę - będę prawdopodobnie na Pchli Targ Kasztanowa Wrocław Miasto Kobiet, na rzecz bezdomnych kotkówjuż teraz zapraszam gorąco
To na pewno beze mnie, bo to dla mnie bardzo gorący czas w pracy. Zresztą początek grudnia też (1-4 grudnia)
morelowa pisze:Zapisałam tę KasztanowąZobaczymy jak wyjdzie .
jessi74 pisze:Kalai pisze:Ja jak zawsze w czas trafiłam na watek:(
ojej, ja chyba wysyłałam Ci maila z zaproszeniem, adres miałam właśnie z Kociego Spaceru
MaryLux pisze:Skoro Pchli Targ jest 17, to może Spacer ok. 10-11 grudnia? Ale to zależy od pogody i mojego gardła.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość