Dla Moriska na badania serduszka , bo czas nadszedł był i cza do Wrocławia siem wybrać i kolegem obbadać
A jakby kto chcjał kotu zrobic prezenta abo żeby mu wesoło czy ciepło było, to zapraszam na zakupy a wjelce bendziem zobowiazani Tuliś
Pokażem Morisa w wełniance ulubionej , bo nie każdy zna tego mojego kolegem , a z zewnatrz tylko, bo w środku to jusz tak ładnie nie jest (kardiomopatia przerostowa, fiv+):(

Bazarek jest w opcji Kup Teraz , koszt wysyłki ok. 7,50zł -8,30zł w zależności od zakupów pokrywa Kupujący.
Ceny mamy wyjątkowe tylko 3 dni

A gdyby ktoś mjał jakieś inne poczeby dla kota abo kolor inny, to prosim tutaj siem porozglondać i zamówić T.
viewtopic.php?f=27&t=174914
1.
2.
cena : 15zł
3.
4.
5.
6. Zestaw zabawek : piłeczka z dzwonkiem w środku i dwie osmiorniczki z kocimietką i dzwoneczkami
cena: 12zł -kupiła lakshmi

7.Zestaw zabawek : ośmiorniczka oraz dwie zabawki z ogonkiem z kocimietką i dzwoneczkami

8.Zestaw zabawek : ośmiorniczka oraz dwie zabawki z ogonkiem z kocimietką i dzwoneczkami
cena: 12zł -kupiła magdalena99

9. Zestaw zabawek : ośmiorniczka oraz dwie zabawki z ogonkiem z kocimietką i dzwoneczkami

10. poducha pod kuperek w kolorach czarno-kremowym -kupiła kocka

w środku poduszka na krzesła ogrodowe, grubość 8 cm , można prac tak, jak powłoczkę , tj, w 30st.
Powłoczka podwójna nitka akryl, tył cały czarny,4 guziczki -cymesik

gabaryty 40cm x 40cm
cena : 40zł

11. Zestaw zabawek z kocimietka i dzwoneczkami w szarościach
cena : 10zł

12. Zestaw zabawek z kocimiętką i dzwoneczkami w różu: piłeczka z dzwonkiem w środku oraz zabawki z ogonkiem
cena : 12zł -kupiła ametyst55

13. Tunel z zooplusa nowy , bez oryginalnego opakowania bo gdzieś mi wyszło

cena u nas : 12zł -kupił Cyrylek u kiwi

14. Koty dla zdrowia i podtrzymania ducha

Koty wlasnej produkcji z pigwy i miodu akacjowego- dodatek miodu powoduj efekt lekkiego zmętnienia, co nie ma wpływu na jakoś czy smak

a/burasek 100ml -cena 10zł
b/ rudzielec 100ml-cena 10zł - adoptowany przez ametyst55

c/ biało-beżowy (chyba rasowy

15.
podsumowanie:
kocka: 40zł

lakshmi : 36zł

magdalena99: 12zł + 20zł

ametyst55: 22zł

kiwi: 12zł

Za badania zapłaciłam 160zł

Dziękujemy jeszcze raz za wszystkim ,których mysli, kciuki oraz wszelkie inne dobra poszły ku nam