Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia s.92

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 19, 2016 13:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Klaudia, łap Zylkene, od razu podwójną dawkę i nie zmieniaj planów. :mrgreen:
Szkoda by było, żeby studenciaki demolowali Ci także sobotę.
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Sob lis 19, 2016 13:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Nie wiem. Dzisiaj jest taki dzień, że mam wrażenie, że to ze mną jest problem :/
Zazdroszczę Marysi tej kuracji ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lis 19, 2016 21:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

klaudiafj pisze:Ja nawet odkurzę w nocy jak trzeba, no ale nie zapraszam 40stu ludzi i nie urządzam klubu nocnego, ale studenciaki myślą, że wszystko im wolno, a nie są właścicielami mieszkania, tylko wynajmują.

Czuje się dzisiaj okropnie sama ze sobą, nie wiem czy coś będzie z naszego wyjścia. Potrzebuję obróżkę na uspokojenie.

Moze ja sama takiego hałasu nie bede w stanie zrobić, ale jak mnie zaprosisz to będziemy siedziec do 4 rano w Twoim pokoju i głośno godoć i sie śmiać :ryk: najlepiej w środku tygodnia jak studenciaki bedą sie "uczyć" :smokin:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lis 19, 2016 21:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

A ja mogę zadzwonić i na głośnik mnie weźmiesz to we trzy sobie pogadamy i się pośmiejemy. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lis 19, 2016 21:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Haha dobre Marta i Ewa! Marta ja lubię jak Ty kaleczysz takie proste słowa po sląsku - godać, a nie godoć :D Witaj Basieńko :201461 :1luvu:

Mam już oczy jak nutria. Cały dzień spędziłam dziś na robieniu zdjęć z wczorajszej sesji. Mąż tylko donosił mi jedzenie. I w końcu skończyłam. Robiłam to mocno na szybko bo wiem, że młodzi tam już nogami przebierają. Nie wiem nawet zbytnio co zrobiłam, bo od jakiegoś czasu mi się ciapkuje przed oczami :D Chcecie zobaczyć zdjęcia? Za chwilę i tak będą na fb. Jest kilka pięknych :) Wczoraj młodzi mieli 5 miesięcy :D

klaudiafj

Post » Sob lis 19, 2016 21:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

klaudiafj pisze:Haha dobre Marta i Ewa! Marta ja lubię jak Ty kaleczysz takie proste słowa po sląsku - godać, a nie godoć :D Witaj Basieńko :201461 :1luvu:

Mam już oczy jak nutria. Cały dzień spędziłam dziś na robieniu zdjęć z wczorajszej sesji. Mąż tylko donosił mi jedzenie. I w końcu skończyłam. Robiłam to mocno na szybko bo wiem, że młodzi tam już nogami przebierają. Nie wiem nawet zbytnio co zrobiłam, bo od jakiegoś czasu mi się ciapkuje przed oczami :D Chcecie zobaczyć zdjęcia? Za chwilę i tak będą na fb. Jest kilka pięknych :) Wczoraj młodzi mieli 5 miesięcy :D

Jasne ,że chcemy. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 19, 2016 22:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Ewa L. pisze:
klaudiafj pisze:Haha dobre Marta i Ewa! Marta ja lubię jak Ty kaleczysz takie proste słowa po sląsku - godać, a nie godoć :D Witaj Basieńko :201461 :1luvu:

Jasne ,że chcemy. :ok:

No to proszę Ewuś - w tych zdjęciach są też takie gdzie mój brat małpuje, nie usuwam tych zdjęć, bo nie wiem czy mlodzi pobrali już, celowo mu te zdjęcia załączyłam, żeby miał na pamiątkę swoje machy :ryk: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

klaudiafj

Post » Sob lis 19, 2016 22:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Brawo! :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Sob lis 19, 2016 22:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Juz zobaczylyscie? Tak szybko? Hehe. A mlodzi milcza. Moze placza :p

klaudiafj

Post » Sob lis 19, 2016 22:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Cudowne zdjecia :1luvu:
Piękna pamiątka. Niech bedą zawsze tacy szczęśliwi jak na zdjęciach :1luvu:
Tego im życzę.
Brat przystojny. Ale siostry ładne to i brat tez :smokin:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lis 19, 2016 22:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Zdjęcia super !
Niektóre widać ,że pozowane a niektóre na luzie. Są takie na których widać tremę i spięcie młodych ale z czasem widać że wrzucili na luz i pozowaniem bawili się świetnie.
Myślę ,że naprawdę będą mieli pamiątkę .
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 19, 2016 22:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Dziekuje :) przyznam ze zdjecia robilam prawie trzy godziny, zeby z nich cokolwiem wycisnac. Sama musialam nimi kierować, kazdym krokiem. Przyszli na sesje zakochanych i staneli i nic wiecej ;) ale w sumie jak zobaczylam te zdjecia na komputerze to jednak udalo sie wycisnac troche szczczerych i pieknych chwil.
Zmachalam sie wczoraj okrutnie- takze silowni podziekuje, nie potrzebna mi ;) to jest to co rafalowi wyslam, a dla Was powinnam przebrac bardziej te zdjecia ;)
Mam nadzieje ze zostana razem do slubu. Moj brat jej nawet winogrona obiera za skorki :D

klaudiafj

Post » Sob lis 19, 2016 22:44 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

klaudiafj pisze:Dziekuje :) przyznam ze zdjecia robilam prawie trzy godziny, zeby z nich cokolwiem wycisnac. Sama musialam nimi kierować, kazdym krokiem. Przyszli na sesje zakochanych i staneli i nic wiecej ;) ale w sumie jak zobaczylam te zdjecia na komputerze to jednak udalo sie wycisnac troche szczczerych i pieknych chwil.
Zmachalam sie wczoraj okrutnie- takze silowni podziekuje, nie potrzebna mi ;) to jest to co rafalowi wyslam, a dla Was powinnam przebrac bardziej te zdjecia ;)
Mam nadzieje ze zostana razem do slubu. Moj brat jej nawet winogrona obiera za skorki :D

Fajnie ,że pokazałaś nam wszystkie etapy tym bardziej doceniamy twój fach i profesjonalizm.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]