Szkoda by było, żeby studenciaki demolowali Ci także sobotę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja nawet odkurzę w nocy jak trzeba, no ale nie zapraszam 40stu ludzi i nie urządzam klubu nocnego, ale studenciaki myślą, że wszystko im wolno, a nie są właścicielami mieszkania, tylko wynajmują.
Czuje się dzisiaj okropnie sama ze sobą, nie wiem czy coś będzie z naszego wyjścia. Potrzebuję obróżkę na uspokojenie.
klaudiafj pisze:Haha dobre Marta i Ewa! Marta ja lubię jak Ty kaleczysz takie proste słowa po sląsku - godać, a nie godoćWitaj Basieńko
![]()
![]()
Mam już oczy jak nutria. Cały dzień spędziłam dziś na robieniu zdjęć z wczorajszej sesji. Mąż tylko donosił mi jedzenie. I w końcu skończyłam. Robiłam to mocno na szybko bo wiem, że młodzi tam już nogami przebierają. Nie wiem nawet zbytnio co zrobiłam, bo od jakiegoś czasu mi się ciapkuje przed oczamiChcecie zobaczyć zdjęcia? Za chwilę i tak będą na fb. Jest kilka pięknych
Wczoraj młodzi mieli 5 miesięcy
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Haha dobre Marta i Ewa! Marta ja lubię jak Ty kaleczysz takie proste słowa po sląsku - godać, a nie godoćWitaj Basieńko
![]()
![]()
Mam już oczy jak nutria. Cały dzień spędziłam dziś na robieniu zdjęć z wczorajszej sesji. Mąż tylko donosił mi jedzenie. I w końcu skończyłam. Robiłam to mocno na szybko bo wiem, że młodzi tam już nogami przebierają. Nie wiem nawet zbytnio co zrobiłam, bo od jakiegoś czasu mi się ciapkuje przed oczamiChcecie zobaczyć zdjęcia? Za chwilę i tak będą na fb. Jest kilka pięknych
Wczoraj młodzi mieli 5 miesięcy
Jasne ,że chcemy.
klaudiafj pisze:Dziekujeprzyznam ze zdjecia robilam prawie trzy godziny, zeby z nich cokolwiem wycisnac. Sama musialam nimi kierować, kazdym krokiem. Przyszli na sesje zakochanych i staneli i nic wiecej
ale w sumie jak zobaczylam te zdjecia na komputerze to jednak udalo sie wycisnac troche szczczerych i pieknych chwil.
Zmachalam sie wczoraj okrutnie- takze silowni podziekuje, nie potrzebna mito jest to co rafalowi wyslam, a dla Was powinnam przebrac bardziej te zdjecia
Mam nadzieje ze zostana razem do slubu. Moj brat jej nawet winogrona obiera za skorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 21 gości