Kciuki za zdrowie wszystkich pacjentek i ich opiekunów, bo chyba potrzebujecie sporo sił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej
Furaś śliczny i w kołnierzu i w płaszczyku i powiem Ci, że by nam się przydało takie wdzianko. Pokazałam mężowi jak Furaś się prezentuje w ubranku i stwierdził, że też potrzebujemy taki ciuchMoże ruszysz z produkcją, zima idzie to bardzo by się nam przydalo
klaudiafj pisze:Furka z katarkiemJa jutro też idę z Kitusią do wetki, też z powodu podejrzewania kataru :/
klaudiafj pisze:Film o którym Ci opowiadałam to ten -> http://www.filmweb.pl/Rezerwat Oglądałam go już wiele razy i uwielbiamI chyba sobie też włączę
klaudiafj pisze:aha a Ty robiłaś wczoraj zdjęcia wieczorkiem? zauważyłam aparatPokaż więcej
Ja będę fotografować noc w sobotę, może będzie mgła
KatS pisze:Ale Furka mimo kołnierza wygląda rewelacyjnie, zupełnie inaczej niż na pierwszych fotach - lsniące futerko, taki kolorowy pulpecik![]()
![]()
jestes cudotwórczynią!
klaudiafj pisze:Marysia dostaje to samo co Diabel - calmvet i zylkane. Tylko ze to sa srodki, ktore trzeba brac miesiac zeby byl efekt - do tego czasu Marysia olysieje mimo podwojnych dawek
Super, ze Furka bedzie miala sciagane stabilizatory!
KatS pisze:Masz tam istny szpital![]()
Kciuki za zdrowie wszystkich pacjentek i ich opiekunów, bo chyba potrzebujecie sporo sił![]()
![]()
klaudiafj pisze:aha a Ty robiłaś wczoraj zdjęcia wieczorkiem? zauważyłam aparatPokaż więcej
Moli25 pisze:A ja tak nieskromnie i niepewnie zapytam co bedzie z Furaskiem po leczeniu?
klaudiafj pisze:Marcie szylkrecie!
Kiedyś sie mowilo, ze jak nie masz dwoch kotow, to nie wiesz co to znaczy miec kota. Teraz powinno byc - jezeli nie masz przynajmniej jednej szylkreci to nie wiesz co to znaczy miec kota
Moli25 pisze:Kiego domu?
KatS pisze:Moli25 pisze:Kiego domu?
Czyzbym widziala zainteresowanie?
Moli25 pisze:KatS pisze:Moli25 pisze:Kiego domu?
Dowiozę do Irlandii![]()
Nie widzę problemu
Gosiagosia pisze:Pozdrowionka dla kotusiow.![]()
![]()
Moli25 pisze:KatS pisze:Moli25 pisze:Kiego domu?
Dowiozę do Irlandii![]()
Nie widzę problemu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 105 gości