Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 18, 2016 7:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

FElunia pisze:Miłego dzionka!

Dziękuję Elu i wzajemnie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lis 18, 2016 7:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Jesteśmy. Czytamy, choć nie zawsze dokładnie.. Pisać nie mamy czasu....
:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lis 18, 2016 8:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dzień dobry...
dla kogo dobry dla tego dobry.
Ja mam dość tego tygodnia w pracy :|
A dzis piątek to w ogóle dadzą mi popalić klienci.
No trudno, byle do lutego wraca jeszcze jedna osoba która wspomoże nas.
chociaz gdzies mam obawę czy bedzie pracować, czy z L4 kombinować
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 18, 2016 18:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Moli25 pisze:Dzień dobry...
dla kogo dobry dla tego dobry.
Ja mam dość tego tygodnia w pracy :|
A dzis piątek to w ogóle dadzą mi popalić klienci.
No trudno, byle do lutego wraca jeszcze jedna osoba która wspomoże nas.
chociaz gdzies mam obawę czy bedzie pracować, czy z L4 kombinować

Dla mnie dziś był bardzo dobry :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 18:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dziś kolejna sesja i kolejne 10 szt. przyssało się do mnie. Ponieważ stawiane były na nogach mogłam im się przyjrzeć. :D Są naprawdę piękne a przyglądanie się jak pracują pompując krew to sama przyjemność. Mam zdjęcia . :mrgreen: Jak ktoś będzie miał ochotę obejrzeć to nie ma sprawy wstawię je. :D
Następna sesja 24 listopada . :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 19:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Popłakałam sie ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ściągnięte z FB :mrgreen:

Jechał nago wioząc skradzionego łabędzia i kury. 20-letni Rafał F. wpadł przy rutynowej kontroli.

Andrzej Malinowski 24 minut temu

Siemianowice Śląskie. Nie lada niespodzianka spotkała patrol lokalnej drogówki, zatrzymali auto prowadzone przez całkowicie nagiego mężczyznę. Dla doświadczonych funkcjonariuszy nie byłoby to takie dziwne, gdyby na fotelu pasażera nie siedział przypięty pasami... łabędź, a z tyłu oraz w bagażniku znajdowało się w sumie kilkanaście kur.

Mężczyzna, 20-letni Rafał F., początkowo nie był w stanie sobie przypomnieć jak się nazywa, ani skąd w aucie wzięły się zwierzęta. Po chwili stwierdził, że prawdopodobnie podróżują autostopem, ale nie chciał być wścibski, więc nie zadawał im takich osobistych pytań. Skarżył się, że kury nie chciały zapiąć pasów.

Funkcjonariusze zdecydowali się przebadać go na miejscu alkomatem, jednak okazało się, że jest całkowicie trzeźwy. Nic nie wykazały również policyjne narkotesty, jednak one nie wykrywają popularnych ostatnio dopalaczy.

W międzyczasie Rafał wielokrotnie zmieniał wersję wydarzeń. Twierdził, że ptaki musiały się dostać kiedy otworzył okno na światłach, chwile później, że były już na wyposażeniu auta kiedy je nabywał, albo, że jest taksówkarzem, a sytuacja na rynku nie pozwala mu wybrzydzać w klientach. Próbował też wmówić policjantom, że to nie on prowadził auto, mimo tego, że nadal znajdował się za kierownicą.

Radio ZET Newsy
@radiozetnewsy

Nagi mężczyzna kradnie drób z farmy i urządza mu wycieczkę po okolicy, twierdzi, że prowadził łabędź. radiozet.pl/Wiadomosci/...byl-nago.html.

4 hours ago
239495
Kontakt z mężczyzną był bardzo trudny, a jego stan nie wskazywał na możliwość kontynuacji jazdy, jednak policjanci nie mieli podstaw do zatrzymania. Całe szczęście otrzymali zgłoszenie o włamaniu na pobliską fermę drobiu i powiązali te zdarzenia.

Po konfrontacji z nowymi faktami mężczyzna z nieukrywaną radością przypomniał sobie przebieg zdarzeń. Jednak nie zgadzał się z zarzutami kradzieży, twierdząc że drób sam uwolnił się z korporacyjnego ucisku, a on chciał zapewnić mu życie o lepszym standardzie.

Rafał został zatrzyman i przewieziony na komendę. Mężczyzna odpowie za kradzież z włamaniem, jednak ze względu na niską wartość przedmiotu kradzieży prawdopodobnie skończy się na grzywnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 19:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Czyż nie są piękne ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Pijawki :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt lis 18, 2016 19:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Tak właśnie wygląda moja noga po standardowym leczeniu przez doktorów medycyny. W górnym lewym rogu to ciemne to wynik poparzenia przez lek którym szpitalni lekarze leczyli mi ranę owrzodzeniową a to jaśniejsze to blizna po ranie.Te dwa punkciki ( strupki ) to miejsca po poprzednim ugryzieniu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 22:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

I ja jakos spokojnie przeżyłam piątek.

Pijawki sa naprawdę fajne. Takie przyjazne sa, az widać ze czerpią radość z Ciebie :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lis 18, 2016 22:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa to moj brat ten z artykulu!!!ode mnie to udostepnilas! Wyslal mi to moj maz i kazal czytac. Ja myslalam ze umre. Nawet nie doczytalam tego artykulu tylko ze Rafal F z siemianowic jechal autem po nagu i wizol labedzia i kurczaki i byl pijany. Szlak mnie trafil. Zadzwonilam do niego z ryjem i mu mowie - Rafal Ty wiozles po pijanemu i po nagu labedzia i kurczaki?????? A ten mi gada - tak! Ja mu - to byles Ty? Chciales zabic te zwierzeta? A on mi - jezuuu i cos tam ze sie rzucam na niego i jeszcze sie obrazil. A maz za moimi plecami plakal ze smiechu. Mi sie zrobilo goraco jak cholera. M. gada - to jest zart! A ja mu - jaki kur... zart?!!! Jak rafal mogl to zrobic? A ten pajac ciagle cedzi ze to żart! Zaczelam drzec jape na niego i w koncu mu z nerwów przywalilam. A ten mi gada ze on to zrobil!Ja gadam ale co? Rafal sie przyznal.
I tak po 10 min mojego wrzasku doczytałam ze ten artykul to sciema i ze kazdy moze tak wkrecic znajomego podmieniajac dane.
Ja pierd... co ja przezylam. Prawie zawal.
A m. mi potem gadal ze mogl mnie nagrywac, moja reakcje.
A ja pytam Rafala dlaczego sie przyznal a ten gada ze jak mu ktos zarzuca idiotyzmy to sie przyznaje dla beki.
Potem jak sie uspokoilam to dotarlo do mnie ze co moj brat sobie pomyslal o mnie. Opowiadal mi ze stoi se na swiatlach autem a tu ja dzwonie. Myslal ze moze cos z sesja czy jak. Odbiera a ja mu krzycze czy on jechal nago z labedziem i kurczakami?!

Sorki za pogrubienie - jeszcze nie doszlam do siebie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob lis 19, 2016 1:43 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 18, 2016 22:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Walnęłam tak śmiechem ze az chyba mnie sąsiedzi słyszeli :ryk:
Klaudia mistrz :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lis 18, 2016 22:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Przeciez ja myslalam ze dzis wszystkich pozabijam! Nie wiem nawet o czym jest ten artykul. Nie pasowalo mi to do mojego brata, ale kto go tam wie..
A ten sie przyznal :strach: Nie zawachal sie, nie zapytal o czym ja gadam tylko ze tak to on i byl aresztowany i co z tego!?!jakbym byla starsza to bym padła na zawal :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 18, 2016 22:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Mam całe oczy w łzach ze smiechu :ryk: :ryk: :ryk:
Łabędź w pasach
Kury w bagażniku :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lis 18, 2016 23:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Zdjęcia na FB widziałam i wcale się Klaudii nie dziwię że się wściekła :oops:
Ale z Twojego brata Klaudia to kawalarz i do tego jakie ma pomysły :ryk: :ryk: ot młodość :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]