Za krupnik to moj maz da sie pokroic.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:O gesina...jeszcze nie moj levelJa malymi krokami - kiedys kaczka byla nie do pojecia dla mnie....dopiero od niedawna sie przekonalam.
Za krupnik to moj maz da sie pokroic.
Moli25 pisze:I u nas dzis był rosół z lanymi kluskami![]()
Krupnik? Moja ulubiona zupa!!!![]()
Nie lubie kaczek, gęsi. Nawet brzydzę sie ich spróbować
meg11 pisze:Moli25 pisze:I u nas dzis był rosół z lanymi kluskami![]()
Nie lubisz a nigdy nie próbowałaś![]()
Ja tak mam z móżdżkiem i czerniną,, jak sobie przypomnę jak moja babcia się tym smakowała to mi się niedobrze robi
Gosiagosia pisze:meg11 pisze:Moli25 pisze:I u nas dzis był rosół z lanymi kluskami![]()
Nie lubisz a nigdy nie próbowałaś![]()
Ja tak mam z móżdżkiem i czerniną,, jak sobie przypomnę jak moja babcia się tym smakowała to mi się niedobrze robi
Niby jestem wszystkozerna ale mozdzek fuj. Jade na spotkanie z Klaudia i pisze z telefonu bez okularow wiec..
Gosiagosia pisze:tak sie czulam jakbysmy sie znaly cale zycie tylko czasu za malo a tematow do rozmowy duzo.
Kotimont pisze:Gosiagosia pisze:tak sie czulam jakbysmy sie znaly cale zycie tylko czasu za malo a tematow do rozmowy duzo.
Prawda? Miałam takie samo odczucie. I wielką frajdę, że Was pierwsza rozpoznałam.![]()
Żal mi było zostawiać Was, ale wiem, że to dopiero początek naszych spotkań. Bardzo radosny i magiczny początek.
Kotimont pisze:Gosiagosia pisze:tak sie czulam jakbysmy sie znaly cale zycie tylko czasu za malo a tematow do rozmowy duzo.
Prawda? Miałam takie samo odczucie. I wielką frajdę, że Was pierwsza rozpoznałam.![]()
Żal mi było zostawiać Was, ale wiem, że to dopiero początek naszych spotkań. Bardzo radosny i magiczny początek.
klaudiafj pisze:Kotimont pisze:Gosiagosia pisze:tak sie czulam jakbysmy sie znaly cale zycie tylko czasu za malo a tematow do rozmowy duzo.
No nie zartujto ja wypatrzylam Cie w tlumie i sobie mysle, ze ta dziewczyna to jest dokladnie ta, ktorej szukamy i ze pasuje caloksztalt do slowa pisanego
i nie spuscilam z Ciebie wzroku az w koncu podeszlas hihi
Gosiagosia pisze:Ciesze ze znalazlas dla nas czas, nawt caly dzien to dla nas za malo,pozdraeiam i jeszcze raz dziekuje.
Kotimont pisze:Mamy świadków, że złożyłaś deklarację.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul, Silverblue i 87 gości