Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Lara to przyjechała od razu , tyle , ze na tymczasNie wracałam po nią .
Taka kolejność była : Lonia , Majka i Funia .
Kobieto masz znakomitą pamieć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lonia to przyszła dzień przed odejściem Mobika . Wlazła na halę , złapali ją , wypuścili na dwór a ona znowu weszła . Kolega mnie zawołał do palarni . ta franca od razu do mnie podleciała a ja prawie zawału dostałam , taka podobna do Pitulinka![]()
Funia siedziałą zadowolona przed wejściem co całodobowego . No mała pyskowata koteczka z ulicySłownictwo jej zostało
Ewa L. pisze:Mogę dalej.
Później trafił do Basi kocurek znaleziony przez Dorotę na cmentarzu ale był słabiutki i odszedł. Następnie u znajomego Basi okociła się kocica . Filek jest jednym z jej kociąt. Kotkę udało się wysterylizować a kociaki znalazły domki. Filek miał iść do rodziców Basi do towarzystwa dla Łacia ale Łaciowi się nie spodobał i wrócił do Basi. Później pojawił się Mobi kocurek spod maski samochodu znaleziony przez Kubę. Trafił do Basi. Niestety padł ofiarą FIPa i odszedł. W tym samym niemal czasie w zakładzie pracy Basi pojawiła się Lonia. Pamiętam jak Basia opowiadała ,że mała przeszła korytarzem koło kilku osób i podeszła właśnie do Basi. Pewnie Mobik ją pokierował gdzie ma się udać by było jej dobrze. Następna była albo Maja albo Funia ale chyba Funia. Basia przed praca a miała wtedy nocki weszła jeszcze do sklepu kupić sobie wodę i wychodząc przy koszu na śmieci spotkała kicię . Ponieważ wyglądała na bezdomną Basia zabrała ją do domu.
Dalej było jak pisała Basia Maja , Tosia i Rudy.
Dyktatura pisze:W momencie jak do Basi trafił Filipek zaczęłam podczytywać wątek i pokochałam tego małego urwisa. Z tego co pamietam Gacucha biegała jeszcze gdzieś między nogami. Baner wtedy był i nie wiem dlaczego nadal go nie ma.
MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:W momencie jak do Basi trafił Filipek zaczęłam podczytywać wątek i pokochałam tego małego urwisa. Z tego co pamietam Gacucha biegała jeszcze gdzieś między nogami. Baner wtedy był i nie wiem dlaczego nadal go nie ma.
No właśnie mi też coś dzwoni że przez jakiś czas był banerek. Ale nie przypomnę sobie kiedy zniknął.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, MB&Ofelia i 30 gości