PixieDixie pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:No to zimowo u was. U nas jeszcze więcej jesiennie.
A jak kopytka?
PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Ewa L. pisze:PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Ja lubię spacery jak pada taki gęsty śnieg , takie grube płaty i jest do - 5*C i bez wietrznie. Śnieg skrzypi pod stopami , lekki mróz nadaje rześkości powietrzu i od razu się człowiek lepiej czuje.
PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Ja lubię spacery jak pada taki gęsty śnieg , takie grube płaty i jest do - 5*C i bez wietrznie. Śnieg skrzypi pod stopami , lekki mróz nadaje rześkości powietrzu i od razu się człowiek lepiej czuje.
Nie rozumiem tego
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Nie rozumiem tego
Tak jak ja nie rozumiem jak można lubić upał latem gdzie nie można oddychać z gorąca a człowiek gotuje się w sosie własnym.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Nie rozumiem tego
Tak jak ja nie rozumiem jak można lubić upał latem gdzie nie można oddychać z gorąca a człowiek gotuje się w sosie własnym.
MB&Ofelia pisze:PixieDixie pisze:Ja wam powiem ze lubie ciepelko. Zimy nie lubie ale lubie patrzec na padajacy snieg
Podaję łapkę, też lubię ciepełko. A na śnieg lubię popatrzeć... przez okno!
PixieDixie pisze:Oczywiscie ze przez okno
Na sama mysl o koniecznosci odsniezania samochodu mnie mdli
klaudiafj pisze:Ja bardzo lubię zimę ze śniegiem - radość z tego przeplata mi się jednak ze smutkiem za bezdomnymi kotami
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ja bardzo lubię zimę ze śniegiem - radość z tego przeplata mi się jednak ze smutkiem za bezdomnymi kotami
Lubię taki suchy śnieg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Paulusek i 21 gości