Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia s.92

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2016 19:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Klaudia to masz prawidziwie Miauowy tydzien :D

W TG tez bialo :)

Baw sie dobrze :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lis 13, 2016 19:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Zapisuję się na wątek i ja :)

ps. Gdzie w tej wawie będziesz bywała?

marita72

Od: Śro gru 27, 2006 16:38

Post » Nie lis 13, 2016 19:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Tak planuję Tomcio, wziąć rękawiczki, bez tego to mi łapy odpadną, ale czapki nie posiadam - musi wystarczyć wielki kaptur z kurtki :)

Janinko no właśnie ;) Plan był taki, że jadę na wystawę, bo poniedziałek to jest ostatni termin. W niedziele m. ma dyżur, nie może jechać, w poniedziałek pracuje, a ja... muszę robić zdjęcia :) No i tak się złożyło, że Warszawa miała przyjechać do Bytomia na nasze kocie spotkanie, ale nie przyjechała, to Bytom jedzie do Warszawy :)

Marito72 miło, że jesteś :) Jadę na taką wystawę http://www.fotografiakolekcjonerska.pl/ ... a?id=10939 i chciałam się poplątać po ulicach Warszawy i pofotografować miasto. Może zaszłabym do Łazienek, bo nigdy nie byłam. To mój drugi wyjazd do Warszawy w życiu, ale okazało się, że pendolino jedzie 2,5h to pomyślałam, że co mi szkodzi - pojadę na spacer :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 13, 2016 19:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Witamy się na nowym watusiu Dziewczynki :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lis 13, 2016 19:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Pendolino jest super:D sama bym sie przejechala znowu :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lis 13, 2016 20:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

O której przyjeżdża to Twoje pendolino?
Na Centralny?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie lis 13, 2016 20:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Tak Lilianko na centralny o 12 :) Miałam pisać do Ciebie za chwilkę. Trochę mi głupio, że tak wyruszyłam do Warszawy bez uprzedzenia i burzę Wam porządek dnia, ale nie miałam tego w planach. Liczyłam się z wystawą i spacerkiem w pojedynkę pośród tłumu ludzi ;) ale jestem szczęśliwa, że mimo to, chcecie poświęcić mi choć trochę swojego czasu :)

klaudiafj

Post » Nie lis 13, 2016 21:32 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

klaudiafj pisze:Marito72 miło, że jesteś :) Jadę na taką wystawę http://www.fotografiakolekcjonerska.pl/ ... a?id=10939 i chciałam się poplątać po ulicach Warszawy i pofotografować miasto. Może zaszłabym do Łazienek, bo nigdy nie byłam. To mój drugi wyjazd do Warszawy w życiu, ale okazało się, że pendolino jedzie 2,5h to pomyślałam, że co mi szkodzi - pojadę na spacer :)

Jestem, jestem, ktoś musi trzymać kciuki za Kitusię :)
Z wystawy do Łazienek masz rzut beretem. Zdecydowanie powinnaś je odwiedzić. A gdybyś się zagalopowała Traktem Królewskim (przy którym są położone Łazienki) w stronę Wilanowa, to zapraszam na kawkę :) Poznasz słodziasa Rudzielca.

M.

marita72

Post » Nie lis 13, 2016 21:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Bardzo dziękuję za zaproszenie, nie wiem czy zdążę - mam w sumie tylko 7 godzin max w Warszawie z czego chyba godzinę przed czasem będę warować już na pociąg, żeby mi na pewno nie uciekł :) Nie wiem czy znajdę peron - i czy wsiądę do odpowiedniego pociągu - cóż, najwyżej będzie przygoda :mrgreen: Nigdy nie jechałam sama pociągiem. Rany jaka ja jestem nieogarnięta :strach:
Właśnie w planach mam tylko wystawę i Łazienki, a potem plątanie się po ulicach w centrum :) A do tego wystawy w Łazienkach są za darmo :mrgreen: Nie, żeby mnie nie było stać na bilet do muzeum ;) Ale tym bardziej powinnam w końcu zobaczyć te wymarzone Łazienki :)
Od lat mówię do m. że chcę zobaczyć Łazienki i chcę zobaczyć Łazienki i nic z tego nie wychodzi - pomyślałam, kichać m., jadę sama - co mam innego do robienia w poniedziałek :ryk: A może akurat zrobię fajne fotki i je sprzedam - to moja praca :) I właśnie w związku z tym muszę się nauczyć samodzielności i muszę się przyzwyczaić do samotnych wyjazdów. Chyba następny wyjazd będzie nad morze w zimie OOoo Aż się trzęsę z ekscytacji na myśl o takich zdjęciach :) Tatunio (czyli m.) zostanie z kotami to nie będę musiała się o nie martwić, bo to najlepsza opieka :)
Marito72 ewentualnie jakbyś chciała to możesz do nas dołączyć w Łazienkach lub później na kawce gdzieś w centrum :) Ty mieszkasz w Wilanowie 8O

klaudiafj

Post » Nie lis 13, 2016 22:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Marito później czyli ok 16.30 spotykamy się w Złotych Tarasach żeby Klaudia miała blisko do dworca. Chętnie byśmy Cię poznały. :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lis 13, 2016 22:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

To właśnie Marity kotek odszedł parę dni temu na raka, odmianę mięsaka ;(

klaudiafj

Post » Nie lis 13, 2016 22:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Mieszkam między Lazienkami a Wilanowem 7h na wawe to zdecydowanie za mało. Obejrzyj łazienki i idź na shopping w centrum, na nic innego czasu nie wystarczy i daj znać, jak będziesz już zmierzać w kierunku kawy, może uda mi się wyrwać na chwilkę, choć aktualnie cierpię na branżową klęskę urodzaju a każdy jesienny poniedziałek, to dla mnie szewski poniedziałek

marita72

Post » Nie lis 13, 2016 22:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

A w Łazienkach o której będziecie i gdzie konkretnie?

marita72

Post » Nie lis 13, 2016 22:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

Absolutnie shopping mi nie potrzebny, bo centrum handlowe mam obok siebie takie jak Złote Tarasy :) A 7 godzin było przeznaczone tylko na spacer po centrum, wystawę i Łazienki :) Stare Miasto i Powązki były ostatnio :) I centrum też było.

marita72 pisze:A w Łazienkach o której będziecie i gdzie konkretnie?

Chciałabym zobaczyć pałac, ale o której tam będziemy? hmm koło 14 chyba. Ale jeszcze niech Gosia się wypowie i Lilianaj jaki jest plan i czy ze mną idą czy nie :)

klaudiafj

Post » Nie lis 13, 2016 22:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Kitusiu WALCZYMY! Kocham Cię ❤

klaudiafj pisze:Absolutnie shopping mi nie potrzebny, bo centrum handlowe mam obok siebie takie jak Złote Tarasy :) A 7 godzin było przeznaczone tylko na spacer po centrum, wystawę i Łazienki :) Stare Miasto i Powązki były ostatnio :) I centrum też było.

marita72 pisze:A w Łazienkach o której będziecie i gdzie konkretnie?

Chciałabym zobaczyć pałac, ale o której tam będziemy? hmm koło 14 chyba. Ale jeszcze niech Gosia się wypowie i Lilianaj jaki jest plan i czy ze mną idą czy nie :)

Ja idę a Lilianka zobaczymy.....
Do jutra idę już spać. Klaudio zdzwaniamy się. :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]