Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Arcana pisze:Współczuję, Asiu. Żal, gdy takie maluchy odchodzą, bez sensu...
mamago pisze:He he... Asia jesteś w pełni usprawiedliwiona to przez warszawską nazwę ulicy. A na kawę lub herbatę zapraszam.Pociąg pospieszny pól godziny jedzie..a autostradą samochodem w ciągu 45 minut też można dojechać
ASK@ pisze:Zrobiłam deczko porządku w cichach ale i tak nie miałam sumienia wywalić wszystkiego. Jako ta wiotka lilija to już nie będę ale jeszcze muszę poczekać z akceptacją siebie. Patrząc na koronkową kiecę co jeszcze kilkanaście miesięcy temu na mnie wisiała zastanawiam się jak ja w to wlazłam.Od jutra się odchudzam... Od jutra
.
Alienor pisze:ASK@ pisze:Zrobiłam deczko porządku w cichach ale i tak nie miałam sumienia wywalić wszystkiego. Jako ta wiotka lilija to już nie będę ale jeszcze muszę poczekać z akceptacją siebie. Patrząc na koronkową kiecę co jeszcze kilkanaście miesięcy temu na mnie wisiała zastanawiam się jak ja w to wlazłam.Od jutra się odchudzam... Od jutra
.
Nie wywalaj - wystaw na bazarku. Będzie grosz na koty
ASK@ pisze:Są telefony. Nie mam sił na głupoty. Kot dla dziecka do noszenia w każdej chwili. Ma bć grzeczny i spolegliwy. Dziecku nie mają zamiaru tłumaczyć jak obchodzić się z kotem ... bo to tylko dziecko.
Kot najmłodszy musi być dla starszej mocno osoby.
Kot do domu gdzie zamiast założenia siatek wypuszcza się kota by poznał teren gdyby się zagubił.w środku miasta. A odmowę nie umie przyjąć godnie z płaskim uczuciem podejmując próby obrażenia.
Kot dla ozdoby i choć pisze,że nie nakolankowy musi taki być.
Kot...
mamago pisze:Wiesz Asia jest jakieś nikłe ryzyko że przy urodzeniu kocica zaraziła wszystkie Male... Kwestia genów. Ale z tego co poczytałam i pogadałam z mądrzejszymi ten gen cały czas mutuje z wersji normalnej na fipogenna i na odwrót. A czy kiedykolwiek się odezwie to już nikt nie wie...nie zadręczaj się. Bo to nic nie da... Nie stresuj kotów i siebie też nie... Kciukasy za powrót udany!!! Choć wiem że po dłuższej przerwie ciężko się ogarnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości