Kubuś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Mój brat Noś, który mieszka u Cioci mateosi, napisał mi na torebce dużej, co trzeba robić, żeby duża była szczęśliwa. Noś i moja duża bardzo się kochają. I już wiem, dziś przed śniadaniem nie tylko głaskałem się z dużą (co zawsze robimy), ale pchałem nosek do głaskania. Szkoda, że nie widzieliście mojej dużej. Ale była zadowolona![]()
Kubuś
jolabuk5 pisze:MalgWroclaw pisze:Mój brat Noś, który mieszka u Cioci mateosi, napisał mi na torebce dużej, co trzeba robić, żeby duża była szczęśliwa. Noś i moja duża bardzo się kochają. I już wiem, dziś przed śniadaniem nie tylko głaskałem się z dużą (co zawsze robimy), ale pchałem nosek do głaskania. Szkoda, że nie widzieliście mojej dużej. Ale była zadowolona![]()
Kubuś
Kubusiu, świetnie zrobiłeś, twój brat Noś najlepiej wie, jak uszczęśliwić ciocię![]()
![]()
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Miau. Miauwiecie, co wczoraj zrobiłem? Ugryzłem dużą w kolano, jak sprzątała kuwetę. Duża się śmiała. Bardzo potrzebowałem kontaktu z dużą, a nawet nie trafiłem moim jedynym ząbkiem![]()
nie bolało.
Potem się przytulałem
Kubuś
Noś gryzie w pupę Florentynkę, bo potrzebuje kontaktu. A Kubuś mnie w kolano. Braciszkowie
MalgWroclaw pisze:Miau. Miauwiecie, co wczoraj zrobiłem? Ugryzłem dużą w kolano, jak sprzątała kuwetę. Duża się śmiała. Bardzo potrzebowałem kontaktu z dużą, a nawet nie trafiłem moim jedynym ząbkiem![]()
nie bolało.
Potem się przytulałem
Kubuś
Noś gryzie w pupę Florentynkę, bo potrzebuje kontaktu. A Kubuś mnie w kolano. Braciszkowie
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:Miau. Miauwiecie, co wczoraj zrobiłem? Ugryzłem dużą w kolano, jak sprzątała kuwetę. Duża się śmiała. Bardzo potrzebowałem kontaktu z dużą, a nawet nie trafiłem moim jedynym ząbkiem![]()
nie bolało.
Potem się przytulałem
Kubuś
Hmmm... Skoro gryzienie to objaw potrzeby kontaktu, to moje pannice jakoś nie mogą się porozumieć. Ofelia gryzie Małą Czarną w pęciny lub w szyję, a ta ucieka z kwikiem.
Carmen pewnie byłaby chętna na kontakt, ale Ofelii raczej nie ugryzie, bo nie ma czym![]()
Kubusiu, czy Duża założy ci nowy wątek, czy przenosisz się do Pralci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 186 gości