Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2016 10:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Myśle ze pomogą, ale zabiegi musi byc ciągiem.

Za dzis :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 11, 2016 11:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Doberek!
U nas też zima 8O Co prawda w tej chwili na termometrze na plusie, ale trochę śniegu leży na trawnikach. Tyle że nie pada :D i wreszcie mogłam ogarnąć przed zimą balkon (normalnie zanim wrócę z pracy i zjem obiad to już ciemno, a po ciemku źle się sprząta, a weekendy ostatnio były deszczowe, w deszczu też się kiepsko sprząta).
Czekam na relację z randki z krwiopijami :wink:

PS. U nas swego czasu poprzednia szefowa wymyśliła wigilie pracowe i to była porażka. Dużo szumu, co kto ma zrobić/kupić/przygotować, a później różne pretensje i wogóle mało przyjemnie. Obecna szefowa zapytała, czy chcemy to kontunuować, chyba wszyscy stwierdzili że nie. Można owszem spotkać się przy kawie i ciastku, ale nie żeby robić wielką imprezę z pierogami, śledziami itp (w czasie pracy, żeby nie było). Na to nikt u nas nie ma ochoty i czasu.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lis 11, 2016 15:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

I jak Ewcia się czujesz?

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt lis 11, 2016 17:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Sihaja pisze:Hejka :)
Mam nadzieję, że te pijawki Ci pomogą...
Miłego dnia :)

Witaj Dorotko ! :)
Jasne ,że pomogą .......nie ma innej opcji. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lis 11, 2016 17:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Moli25 pisze:Myśle ze pomogą, ale zabiegi musi byc ciągiem.

Za dzis :ok:

Wszystko pomoże tylko trzeba zachować regularność. Jak coś się robi raz na jakiś czas to wiadomo ,że efekt będzie mizerny.
Pijawki pomagają na wiele schorzeń moich, twoich i wielu innych. Jestem zdania ,że warto. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 17:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Doberek!
U nas też zima 8O Co prawda w tej chwili na termometrze na plusie, ale trochę śniegu leży na trawnikach. Tyle że nie pada :D i wreszcie mogłam ogarnąć przed zimą balkon (normalnie zanim wrócę z pracy i zjem obiad to już ciemno, a po ciemku źle się sprząta, a weekendy ostatnio były deszczowe, w deszczu też się kiepsko sprząta).
Czekam na relację z randki z krwiopijami :wink:

PS. U nas swego czasu poprzednia szefowa wymyśliła wigilie pracowe i to była porażka. Dużo szumu, co kto ma zrobić/kupić/przygotować, a później różne pretensje i wogóle mało przyjemnie. Obecna szefowa zapytała, czy chcemy to kontunuować, chyba wszyscy stwierdzili że nie. Można owszem spotkać się przy kawie i ciastku, ale nie żeby robić wielką imprezę z pierogami, śledziami itp (w czasie pracy, żeby nie było). Na to nikt u nas nie ma ochoty i czasu.

Nasza impreza miała miejsce po pracy bo podczas pracy nie byłoby takiej opcji.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 17:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

AgaS1987 pisze:I jak Ewcia się czujesz?

Właśnie wróciłam do domu od rodziców . Czuję się bardzo dobrze tylko jestem senna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:

Właśnie wróciłam do domu od rodziców . Czuję się bardzo dobrze tylko jestem senna.

No to pod kołderkę Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 11, 2016 18:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dziś mogę powiedzieć ,że tytuł wątku jest elokwentny do sytuacji. Dziś miałam stawianych 11 pijawek czyli w sumie ugryzły mnie już 39 szt. :mrgreen:
Dziś robiłyśmy wątrobę i prawą nogę. Zawsze powtarzałam ,że w mój organizm magazynuje za dużo wody i moja otyłość jest spowodowana nadmiarem wody. Właśnie dlatego nie mogę schudnąć bo zalega mi woda. Dziś pani mnie dokładnie obejrzała i okazało się ,że mam rację. Opuchlina jest spowodowana nadmiarem wody a nie tkanką tłuszczową. Oczywiście tłuszczyk też mam ale nie aż tyle ile się innym wydaje.Ponieważ za zatrzymanie wody częściowo odpowiedzialna jest wątroba należy pomóc jej filtrować wszystkie brudy w organizmie , wszelkie złogi i toksyny. Wątrobę gryzło mi 6 pijawek. 5 kolejnych wgryzało się w nogę w okolicach miejsca po ranie owrzodzeniowej podudzia. Po zabiegu zrobiłam się senna ale u rodziców ja już nie umiem spać jak u siebie. Dlatego posiedziałam u nich trochę i wróciłam do domu do dziewczynek.
Zaraz wrzucę parę fotek aury w Łodzi i dla ciekawych pijawki przy pracy :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:

No to pod kołderkę Obrazek
Obrazek

Chyba sie zaraz pyknę do łóżeczka. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Pola znalazła sposób by zmieścić sie w pudełku.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Tak się układała , tak się układała aż się ułożyła.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MalgWroclaw pisze:Nigdy nie chodzę na integracyjne imprezy. I skrzętnie omijam opłatek firmowy.

U mnie tylko 2 lata temu nie było opłatka firmowego, ówczesne szefostwo uważało, że to święta rodzinne, nie pracowe.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 11, 2016 18:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Jak sie kotka dobrze popieści to się nawet w mały kartonik zmieści :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 18:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Zuzia wolała wyciągnąć kociałko na podusi.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]