Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dzień dobry!
No to 80% to ładny wynik. U nas poniżej 80% zabiegają premie, której i tak nie mamy bo taki plan budżetowy ustaliła dyrekcja ze az śmiech na sali.
Przychodzi audytor a ja Mowie ze nie zależy mi na wyniku, bo premii i tak nie dostaniemy. A kiedys gra była warta świeczki, i zawsze gdzies prosiłam go by miał to na uwadze ze to ważne przy takich zarobkach. Bez względu na to zawsze mam około 100% (najmniej miałam 89%) ale juz mi tak niestety nie zależy jak kiedys. Przykre strasznie. Mam wszystko dopilnowane, ale brak premii motywuje mnie kompletnie do działania.
MalgWroclaw pisze:Mnie motywuje wyłącznie: musi być zrobione. Żadnych premii i nagród nie ma
Polcia![]()
Pralcia
Gosiagosia pisze:Sloneczny dzien mnie przywital a jaka u Was pogoda ?
Jak nozki po pijawkach ? Ja premii nie widzialam u nas i nie zobacze, bo Pan prezes zawsze cos wymysli, dobrze ze na Swieta rzuci jakis ochlap.
MB&Ofelia pisze:Premia... premia... tak wogóle to co to jest ta premia?![]()
Serio, u nas w urzędzie nie ma czegoś takiego jak premia. Po prostu nie ma. Są ewentualnie nagrody uznaniowe. O ile na półrocze czy na koniec roku zostanie coś w funduszu płac. Jak nic nie zostanie, to nic nie ma.
Głaski dla Poleńki![]()
I dla Zuzi też - żeby nie było jej smutno![]()
klaudiafj pisze:A co Wy robicie nocą w pracy? OOO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości