Duszek686 pisze:Półeczka pierwsza klasa
dilah pisze:Krystian od razu widać zmianę męska ręka była niezbędna
mgska pisze:Krystian, półeczka pierwsza klasa
Ale słodzicie dziewczyny ...
Duszek686 pisze:Półeczka pierwsza klasa
mgska pisze:Krystian, półeczka pierwsza klasa
Krystian C. pisze:Duszek686 pisze:Półeczka pierwsza klasadilah pisze:Krystian od razu widać zmianę męska ręka była niezbędnamgska pisze:Krystian, półeczka pierwsza klasa
Ale słodzicie dziewczyny ...
W kociarni czyściutko więc był czas dla kociastych. Konstanty cudny, bawi się bez wyciągania pazurkòw, miał suchą kupę ten attepectin wykreśliłam. Nie miał zabawek i bawił się rogiem kocyka dałam mu zabawki i oniemiałam drugi Berekon nam kociarnię rozsadzi
![]()
Z Berkiem siedziałam ponad godzinę wymyślając mu zabawy,on jest niewyżyty. Maleńka Rozalia na prawdę maleńka te fotki ją powiększają. Bystry już w domu pogadam z Wiktorią czy weźmie na dt Rozalke bo chciała kogoś.
Ptysiu pełen Luz z apetytem zjadł bozitę, w ogóle wszyscy głodni michy z suchym puste.
Mysza cudna z resztą tak jak Tabby i Amelka zmiana Amelki cudna.
Miśki leki podane tamtym pokojem zajął się Artur.
Bruno chodzi za ludziem jak pies i gada i mizia się jak szalony fajny z niego zwierz.
Poznałam dziś Hanię ale z racji nie dogadania przyszła na koniec dyżuru ale w zamian zrobiliśmy jej podwòzkę do celu, Haniu miło było cię poznać![]()
Nalane nie było ale przy nas ktoś nalał w kuchni urzędowała tam w tym czasie Amelka ale za ogon nie złapano.
Ogólnie taki dyżur to przyjemność.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości