GOSPODYNIAMI WĄTKU NIEZMIENNIE SĄ :
ZUZIA

MOJA SŁODKA 9 - LETNIA KOTECZKA SŁODZIAK NAD SŁODZIAKI

POLA

POLUSIA VEL GRYZELDA TO MOJA 5 - LETNIA ZWARIOWANA MIZIASTA PRZYLEPKA .
JEJ ZASADA TO : NAJPIERW GŁASZCZEMY PÓŹNIEJ GRYZIEMY

ZAPRASZAMY ! ! !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Miało nie być dziś kolejnego wątku ale ............złamałam się i założyłam.![]()
Wiem ,że ostatnio mało piszę o dziewczynach a więcej o pracy ale z dziewczynami wszystko ok - zdrowe, szczęśliwe i najedzone - a w pracy wiecznie coś mi się dzieje i chociaż z wami mogę się tym podzielić. Od razu mi lżej.
Zapraszam was wszystkich na nowy wątek. Oczywiście dziewczyny to motyw przewodni ale tematy na naszym wątku są dowolne - można się pochwalić, poskarżyć i co kto woli.
Zapraszam serdecznie jeśli jeszcze jesteście w stanie nas znieść.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Miało nie być dziś kolejnego wątku ale ............złamałam się i założyłam.![]()
Wiem ,że ostatnio mało piszę o dziewczynach a więcej o pracy ale z dziewczynami wszystko ok - zdrowe, szczęśliwe i najedzone - a w pracy wiecznie coś mi się dzieje i chociaż z wami mogę się tym podzielić. Od razu mi lżej.
Zapraszam was wszystkich na nowy wątek. Oczywiście dziewczyny to motyw przewodni ale tematy na naszym wątku są dowolne - można się pochwalić, poskarżyć i co kto woli.
Zapraszam serdecznie jeśli jeszcze jesteście w stanie nas znieść.
Ja nie wyobrażam sobie.zeby nie przeczytać co u Ciebie! A jak nic nie piszesz to się zastanawiam co tam porabiasz!
Moli25 pisze:Ewcia zobacz ile Ty masz fanów![]()
Masz byc z nami do końca świata i jeden dzień dłużej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 66 gości