Moderator: Estraven
klaudiafj pisze::kotek:
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jak się czujesz po kujach i tak wogóle?
Książniczka Ofelja troskliwna
MB&Ofelia pisze:Ciociu Ineczko. Popaczałam se że jezdę do ciebie troszku podobna. Bo też jezdę ciorna i też mam dłuuuugie pazurki. Ale nie mam takich ładmnych ząpków bo wcale nie mam ząpków![]()
Czy będę kiedyś taką dużą ładmną kotą jak ty, ciociu?
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jak się czujesz po kujach i tak wogóle?
No, jakoś tam się czuję. Ale mnie apetyt po kujach wziął. Duża mówi, że pojedziemy na jakieś usg
Uważaj na się, koleszanku!MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jak się czujesz po kujach i tak wogóle?
No, jakoś tam się czuję. Ale mnie apetyt po kujach wziął. Duża mówi, że pojedziemy na jakieś usg
Ineczko. Ja też mam apetyta i naumiałam się robiać Dużą w konika. Pozwalam Małej Ciornej coby zeźarła mojego barfika i jak misku jezd pusta to Duża musi mi dać cosik inszego![]()
Nie wię co to usg ale podobno jak to robią to łysią brzusiaUważaj na się, koleszanku!
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Czytałam Inusiu że dziś idziesz do doktorii na kuja .
Byłam już. Ta okropna doctorri mówi, że mam jeszcze pojechać na oglądanie moich najwłaśniejszych jelitek
Wetka mówiła, że nic pilnego, ale lepiej sprawdzić, co się dzieje.

MB&Ofelia pisze:Aha. No to mię kiedyś też takowy doctorro co go z Dużą nie lubiamy zrobiał usg i paczył na moje flaczki bo pawiowałam wciąż i wciąż. Ale nic nie wypaczał bo byłam zdrowna ino zakłakowana. Czymam pazurki coby tobie też nic nie wypaczyli.
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Czytałam Inusiu że dziś idziesz do doktorii na kuja .
Byłam już. Ta okropna doctorri mówi, że mam jeszcze pojechać na oglądanie moich najwłaśniejszych jelitek
Wetka mówiła, że nic pilnego, ale lepiej sprawdzić, co się dzieje.
trzymamy łapki i pazurki ,zeby nic nie wypatrzyli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()