Jutro napisze wiecej. dzis umieram przez @
Jestem z Wami ciagle, podziwiam kotki pieknotki. Kitusia w wannie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:
klaudiafj pisze:CatAngel pisze:klaudiafj pisze:Dziś mamy kontrolę z fundacji Nadzieja na DomPrzyjdzie Pani na nasz wątek i zobaczy czy Tosia ma się dobrze
Pozdrawiamy Panią
A któż tam cie od nas odwiedza
W sumie nie powinnam mówić po nazwisku, ale może nie ma nic złego w tym, żeby zdradzić imięPani Karolina M.
A Wy wszyscy macie mówić, że Tośka ma się wybitnie dobrze, najlepszy dom na świecie i takie tam![]()
klaudiafj pisze:Dzisiaj Kitusia jest bardzo żywa, ma bystre oczko, chce uczestniczyć w życiu rodzinnym i mogę zauważyć z całą pewnością, że ulubiony dzień tygodnia Kitusi to właśnie niedziela
klaudiafj pisze:Dziękuję Wam
Kontroli jeszcze nie byłoChyba ;p
Dzisiaj Kitusia jest bardzo żywa, ma bystre oczko, chce uczestniczyć w życiu rodzinnym i mogę zauważyć z całą pewnością, że ulubiony dzień tygodnia Kitusi to właśnie niedziela
Wypełniłam ankietę z zooplus - i napisałam że w zooplus brakuje karmy NATUREA. Jak możecie to też wpiszcie tą karmę na listę, pliss![]()
![]()
megan72 pisze:klaudiafj pisze:Dzisiaj Kitusia jest bardzo żywa, ma bystre oczko, chce uczestniczyć w życiu rodzinnym i mogę zauważyć z całą pewnością, że ulubiony dzień tygodnia Kitusi to właśnie niedziela
I oby tak było jeszcze bardzo długo.
Zefir pisze:Super zdjęcia, twoje dziewczyny świetnie się prezentująTosia jak pod kocykiem śpi
![]()
Nie smuć się Kitusią, pewnie niebawem jej stan się poprawi
klaudiafj pisze:Dziękuję Wam
Kontroli jeszcze nie byłoChyba ;p
Dzisiaj Kitusia jest bardzo żywa, ma bystre oczko, chce uczestniczyć w życiu rodzinnym i mogę zauważyć z całą pewnością, że ulubiony dzień tygodnia Kitusi to właśnie niedziela
Wypełniłam ankietę z zooplus - i napisałam że w zooplus brakuje karmy NATUREA. Jak możecie to też wpiszcie tą karmę na listę, pliss![]()
![]()
klaudiafj pisze:A Ty masz swój wątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości