Moli25 pisze:klaudiafj pisze:A mój gotuje i sprząta. W niedziele zrobił dwudaniowy obiad wegański,był rosół i kotletyAle... jest pewne ale
Pozycji w jego menu jest może 5 i non stop robi to samo
szacunek. Jadłabym ze smakiem TE 5 na okrągło
![]()
Haha

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:A mój gotuje i sprząta. W niedziele zrobił dwudaniowy obiad wegański,był rosół i kotletyAle... jest pewne ale
![]()
Moli25 pisze:KatS pisze:Od października 2014 obowiązuje w Polsce nowa lista gatunków chronionych i tzw. kozia broda już nie jest objęta ochroną, także można zbierać ze spokojnym sumieniem
Uwielbiam chodzić na grzyby choć zbieracz ze mnie marny
Dyktatura patrz![]()
MalgWroclaw pisze:Uwaga bo się zapiszę na grzybową.
Powodzenia
Moli25 pisze:Zaczęłam sie buntować w kuchni![]()
Moj maż ma dosłownie dwie lewe ręce i NIC poza mlekiem na płatki i podgrzaniem zupy (która ja ugotuje) nie potrafi zrobić. NAPRAWDĘtrochę kaleka... No ale nie narzekam, bo ja w mieszkaniu nie sprzątam nie piorę, dzis nawet wyprasował pranie
![]()
Mowi do mnie ze zjadłby pizzę. To ja "to co zamawiamy gniota?" ( u nas w miejscowości nie ma dobrej pizzerii) mowi ze wolałby taka jak ja robię![]()
Mowie robisz ze mną, albo nie robię w ogóle!
ZROBIŁ! O matko!! ZROBIŁ ze mną pizzę![]()
Do teraz jestem w głębokim szoku.
Moli25 pisze:Kotki śpią![]()
Kochane sa fest.
Molka gada jak Ś.P Hanka Bielicka, normalnie sie nie zamyka. Chyba ze spi, to odpoczywa jej głos![]()
Fuks jak to Fuks,nieodłączny przyjaciel człowieka.
Ide do kuchni. Żebrak ide ze mną, jestem w sypialni, śpioch jest ze mną, siedzę w salonie znosi zabawki. Jestem w toalecie ON TEZ SIE ZAŁATWIA!on jest naprawdę niemożliwy
![]()
Moli25 pisze:http://www.zajadam.pl/dobre-przepisy/pizza-ciasto
Zawsze z tego przepisu ciasto
Moli25 pisze:Kotki śpią![]()
Kochane sa fest.
Molka gada jak Ś.P Hanka Bielicka, normalnie sie nie zamyka. Chyba ze spi, to odpoczywa jej głos![]()
Fuks jak to Fuks,nieodłączny przyjaciel człowieka.
Ide do kuchni. Żebrak ide ze mną, jestem w sypialni, śpioch jest ze mną, siedzę w salonie znosi zabawki. Jestem w toalecie ON TEZ SIE ZAŁATWIA!on jest naprawdę niemożliwy
PixieDixie pisze:Ja kocham domowa pizzę
Marta masz szybko przepis na coś z masa kajmakowa??
Bo kupiłam bo mam na nią ochotę ale chce zrobić coś mało wymagającego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Silverblue i 441 gości