Całe szczęście że pierogi można zamrozić na później

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Pierogi zrobiłam. Ruskie z koperkiem. Miało być mało, a wyszło jak zwykle - 63. Nie potrafię gotować małych ilości.
Całe szczęście że pierogi można zamrozić na później
MB&Ofelia pisze:Hmmm, nie przepadam za kaszą gryczaną. Nie mówiąc o tym, że nie mam jej w domu.
Chyba jutro zawlokę się jeszcze raz do lidla, może dołożą trochę pieczarek. Jak nie, to zrobię z ziemniaków z cebulką.
MB&Ofelia pisze:Hmmm, nie przepadam za kaszą gryczaną. Nie mówiąc o tym, że nie mam jej w domu.
Chyba jutro zawlokę się jeszcze raz do lidla, może dołożą trochę pieczarek. Jak nie, to zrobię z ziemniaków z cebulką.
MB&Ofelia pisze:Kupiłam pieczarki. I zebrałam parę grzybków na spacerze. Będą grzybowe.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kupiłam pieczarki. I zebrałam parę grzybków na spacerze. Będą grzybowe.
To ja przylecę na wyżerę. I przywiozę Inkę.
MB&Ofelia pisze:To ja, Mała Ciorna Carmen. Byli u nas dzisiaj goście. Najsampierw Dziatek z Bapcią, a późmniej insze goście. A ja się bojałam i nie wyszłamDuża powiedziała że nie jezdę wcale a wcale gościnmna
i że chciała mię pochwalić przed gościami że taka jezdę ładmna, a ja się wcale nie pokazałam. Troszku się wstydam.
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Goście kociolubni, zakoceni, a ta @ czarna hiszpańska nawet wibrysa nie wystawiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości