Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sqbi90 pisze:Powodzenia. Nie czepiam się godziny tylko i wyłącznie dlatego, że kiedyś zdarzyło mi się o czwartej nad ranem myć okna
Aia pisze:Ale! Ja zawsze twierdziłam, że lepiej było się urodzić facetem i mieć inne poczucie estetykiA tak to trzeba pucować smugi na szybach, paproszki zbierać z podłogi i kupować pierdylion zbędnych bibelotów, zamiast skupić się na konkretach!
KatS pisze:sqbi90 pisze:Powodzenia. Nie czepiam się godziny tylko i wyłącznie dlatego, że kiedyś zdarzyło mi się o czwartej nad ranem myć okna
No i u mnie jest godzinę wczesniej niż w Polsce
sqbi90 pisze:Aia pisze:Emee pisze:
O niebiosa, nie sprzątałam chyba z dwa tygodnie
U mnie to by nie przeszło. Krowa niby nic nie robi, a syf...
Rano znów odkurzałam, bo cały dywan/łóżko/kanapa w sierści, a podłoga w żwirze... skąd to się bierze!?
Przeszło by, przeszło... Wystarczyłoby nieco zliberalizować poczucie estetyki![]()
![]()
![]()
KatS pisze:No ciężko się z tym żyje przy dwóch kotacha może to kotom się ciężko żyje przy często włączanym odkurzaczu, kto wie...? w każdym razie zazdroszczę podejscia, a na razie lecę poodkurzać
Aia pisze:Prawda, prawda podły charakter + alergia (trzymana na razie w ryzach), to koszmarne połączenie i nie ma zmiłuj![]()
![]()
Ale! Ja zawsze twierdziłam, że lepiej było się urodzić facetem i mieć inne poczucie estetykiA tak to trzeba pucować smugi na szybach, paproszki zbierać z podłogi i kupować pierdylion zbędnych bibelotów, zamiast skupić się na konkretach!
Aia pisze:No.. On tak właśnie sypiai dlatego ciężko Go przydybać w pozycji "kłębuszka"
KatS pisze:Krowa na tych zdjęciach to Ciri to już wiem, co z niej jeszcze wyrosnie
KatS pisze:Krowa na tych zdjęciach to Ciri![]()
![]()
to już wiem, co z niej jeszcze wyrosnie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Wojtek i 102 gości