klaudiafj pisze:A ja pójdę na basen jak schudnę, a nie schudnę, bo nie chodzę na basen - ot i cała historia
Jakbym siebie słyszała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:A ja pójdę na basen jak schudnę, a nie schudnę, bo nie chodzę na basen - ot i cała historia
kotelsonciorny pisze:klaudiafj pisze:A ja pójdę na basen jak schudnę, a nie schudnę, bo nie chodzę na basen - ot i cała historia
Jakbym siebie słyszała![]()
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:A ja pójdę na basen jak schudnę, a nie schudnę, bo nie chodzę na basen - ot i cała historia
Ty wiesz co Klauduś, mam ten sam problem
Moli25 pisze:Jesteśmy jesteśmy zabiegani![]()
Nadalam sobie dość duze tempo.
Poniedziałek chodzę na siłownie, wtorek mam basen, środa mam wolne, czwartek mam Tabate a w piątek znowu basen![]()
![]()
Znowu mi urosło tu i tam conieco, wracam do dobrych nawyków żywieniowych i do aktywnosci. Skończyło sie ciepło i skończyły sie rolki i rowerubolewam bo lubie świeże powietrze
![]()
Fryzura odważna ale dobrze mi w niej![]()
U kotków wszystko dobrze, ba nawet bardzo dobrze![]()
Czego chcieć wiecej?
Jedzenie... jest!
Kuweta czysta.... jest!
Fotele do drapania... są!
Myszki do zabawy...są!
MB&Ofelia pisze:
Miau, Fuksiku! To ja, Mała Ciorna Carmen. Przytuptałam polizać cię po uszku.
Mał Ciorna Carmen
Aia pisze:Marta, gratuluję nowej odważnej fryzury
Podoba mi się, tylko zawsze się zastanawiałam co potem. Zostać tak całe życie, jak później wyrównać długość, opitolić resztę włosów na łyso![]()
Ręka wygląda jak nowa, cieszę się że jej funkcjonalność się poprawiła. Jeszcze kilka tyg i nawet blizny nie będzie widać i stwierdzić że miałaś w ogóle jakiś zabieg![]()
Głaski dla kotełków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Lifter, zuza i 429 gości