czarno-czarni pisze:jako nieobecna chciałam coś tam pomóc, proszę o porozsyłanie tego linku z bazarkiem:
viewtopic.php?f=20&t=177210

Moderator: Estraven
czarno-czarni pisze:jako nieobecna chciałam coś tam pomóc, proszę o porozsyłanie tego linku z bazarkiem:
viewtopic.php?f=20&t=177210

morelowa pisze:Byłam !![]()
Warto było ! Podziw dla organizatorek!
Ty$ka pisze:Przepraszam, jednak mnie nie będzie. Mam zaległe szkolenie właśnie jutro
jessi74 pisze:morelowa pisze:Byłam !![]()
Kochana jesteś ale dlaczego tak krótko ?
morelowa pisze:jessi74 pisze:morelowa pisze:Byłam !![]()
Kochana jesteś ale dlaczego tak krótko ?
Też żałuję, ale kota musiała dostać jeść , żeby po 4 godz. można zmierzyć cukier
![]()
Za rok znowu!!
Kto został do końca miał okazję przebyć błota okolicznych podwórek , częstując mieszkańców pysznymi kanapkami.
jessi74 pisze:było sporo przygotowań ale warto !
najbardziej cieszę się że nasze działania zostały docenione przez Komisję Europejskiej Stolicy Kultury, że temat bezdomnych zwierząt powoli wychodzi na światło dzienne

czarno-czarni pisze:jessi74 pisze:było sporo przygotowań ale warto !
najbardziej cieszę się że nasze działania zostały docenione przez Komisję Europejskiej Stolicy Kultury, że temat bezdomnych zwierząt powoli wychodzi na światło dzienne
![]()
![]()
)Thorkatt pisze:https://www.facebook.com/pracowniaKP45/photos/pcb.1591888081120475/1591887814453835/?type=3&theater

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość