Izi rak ?Izi bardzo chory kot ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2016 11:17 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Też trzymam kciuki za dom. Bardzo mocno:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob paź 15, 2016 13:23 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

:ok: za adopcję.
Ksz.

sqbi90

Od: Śro sie 31, 2016 2:17

Post » Sob paź 15, 2016 15:51 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Witam Kochani.
Ludziska myślą o chłopaczku ,muszę niestety zrobić testy .

Bardzo dużo zapytań o kolorowe dziewczynki ,zwłaszcza o ciemną ,ale same przepraszam oszołomy pytają :twisted:

Rano Kleszczówna źle się czuła ,miała duszności :cry: bałam się wyjść do pracusi .
Na szczęście popowrocie zastałam ją w dobrej kondycji. :201494 :201494 :201494
Muszę pojechać z nią do weta ,niech obada ,osłucha ,może echo? zobaczymy .
Martwię się bo to taki kruszak :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 15, 2016 17:03 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Tak z ciekawości: czym się oszołomy charakteryzują? :)

Powodzenia dla Kleszczówny :)
Ksz.

sqbi90

Post » Sob paź 15, 2016 17:17 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Czym ?
Samym wpisem
np. Czy jeszcze aktualne? a jak tak gdzie można odebrać?
np. Mogę wziąć ,ale tylko tą ciemną .
np.
Osiatkować? oszalała Pani? ja bym chciała żeby z wiosną przez okno na dwór wychodziła .!Unieszczęśliwia Pani koty.!
:strach:
np.
Jedną mogę zabrać ,ciemną ,drugiej nie chcę .

dużo by pisać :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 15, 2016 17:25 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Moja odpowiedz na wpis Pani że chce wziąć..dodam że pisze do mnie dość długo właśnie w stylu mogę wziąć itp. wyjaśniam spokojnie ,nie odzywała się długo i znów zapytanie co zrobić żeby wziąć :mrgreen:
odp.
Witam Panią .Przede wszystkim dom bezpieczny i pełen miłości ,taki co zna koty ,wie że Whiskas zawiera na 100% wkładu tylko 4 % mięsa,więc 96% jest śmieci ,to samo w innych marketówkach ,wystarczy poczytać skład.
Dom bezpieczny to dom niewychodzący ,z zabezpieczonymi oknami i balkonem.Obowiązek sterylizacji .Umowa Adopcyjna .Dużo by pisać zapraszam do rozmowy telefonicznej.
Pozdrawiam Dorota Konieczny
odp.od kobiety.
Ja mam dom,to nie muszę zabezpieczać okien,a umowę adopcji mogę podpisać.

nawet raz się nie podpisała :? czyta to co ja piszę ? nie ,olewa. :|
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 15, 2016 17:51 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Poproś by przedstawiła się bo trudno rozmawiać o tak ważnej sprawie jak adopcja z anonimem.
Napisz,że zabezpieczenia są dla ciebie ważne i w tym wypadku nie ma możliwości wydania kota do domu, który ich nie posiada. A umowa adopcyjna taki zapis też zawiera więc jej podpisanie bez zabezpieczeń nie wchodzi w grę. Poproś by skontaktowała się z tobą jak już założy odpowiednie zabezpieczenia wtedy podejmiecie dalszą rozmowę o adopcji. Do tej chwili sprawę uważasz za zamkniętą. Podsuń jej linki do kociejsiatki i zooplusa . Do innych firm też jak masz.
Potem już nie odzywaj się.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob paź 15, 2016 21:37 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Na ogół na takie w ogóle nie odpisuje ,ale ta kobieta jest mocno upierdliwa i pisze do mnie odkąd ogłaszam kolorki.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 16, 2016 9:24 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Filipek vel Krówcio testu UJEMNE :201413
Zaszczepiłam dziś kolorowe dziewczynki ,oraz Krówcia i ChudzInkę :D
Pojechałam ,tradycyjnie już na kozie ,z przodu transporter z tyłu transporter i popylam po ulicy :mrgreen:
Fantastyczna sprawa ocieplacz na transporter rowerowy ! uszyła mi OKI :ok:
Transporter rowerowy ma uchwyt ,takie szyny na bagażniku i tam sie mocuje ,ocieplacz jest nakładany z góry.
Maluszki jechały z termoforem i opatulone polarkiem .
Teraz łapie oddech i gnam na Boboli nakarmić koty .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 16, 2016 16:43 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

dorcia44 pisze:Na ogół na takie w ogóle nie odpisuje ,ale ta kobieta jest mocno upierdliwa i pisze do mnie odkąd ogłaszam kolorki.

Są tacy. Nic nie dociera . Dopisz ostatni raz i koniec.

Fajnie, że testy ok. Zawsze umieram ze strachu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie paź 16, 2016 17:05 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Cześć - jak coś to ja już wróciłam. Niestety mam coś z telefonem (brak kontaktów )więc w razie czego Dorciu poproszę o telefon i oddzwonię jeśli taka potrzeba będzie. Coś konkretnego się dzieje ? Co robimy ?
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Nie paź 16, 2016 17:41 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

dorcia44 pisze:Czym ?
Samym wpisem
np. Czy jeszcze aktualne? a jak tak gdzie można odebrać?
np. Mogę wziąć ,ale tylko tą ciemną .
np.
Osiatkować? oszalała Pani? ja bym chciała żeby z wiosną przez okno na dwór wychodziła .!Unieszczęśliwia Pani koty.!
:strach:
np.
Jedną mogę zabrać ,ciemną ,drugiej nie chcę .

dużo by pisać :wink:

No okej. Rozumiem już :lol:
Ksz.

sqbi90

Post » Nie paź 16, 2016 20:33 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Teraz troszkę o samej wizycie u wreta .
Nie chcieli mi wierzyć że to TA ChudzInka :twisted: to samo z Krówciem :twisted: który waży..3.40 :mrgreen: jego siostra 2,30 ,oboje lśniące ,piękne i mięciutkie .
Szacun p.Dorotko ,a pewnie :smokin:
Na razie wszystko ok. może maluszki mają ciut mniejszy apetyt ,ale minie :ok:
Madie pisze:Cześć - jak coś to ja już wróciłam. Niestety mam coś z telefonem (brak kontaktów )więc w razie czego Dorciu poproszę o telefon i oddzwonię jeśli taka potrzeba będzie. Coś konkretnego się dzieje ? Co robimy ?

wysłałam pw.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 17, 2016 7:59 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Mocne kciuki za wszystko :ok:
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]